BASIN TOPLANTISI - ETKİNLİK - KONFERANS
Basın Daveti Türkiye Kurumsal Yatırımcı Yöneticileri Derneği 06 Şubat 2020, 09:30

Türkiye Kurumsal Yatırımcı Yöneticileri Derneği (TKYD), 2019 yılında Emeklilik ve Yatırım Fonları performanslarını ve fonlara artan ilgiyi açıklıyor. 06 Şubat 2020...

Tüm Etkinlikleri Göster
BANKA HİSSELERİ
Hisse Fiyat Değişim(%) Piyasa Değeri

E-posta listemize kayıt olun, en son haberler adresinize gelsin.

Ana SayfaPara PiyasaPiyasalarda Trump belirsizliği----

Piyasalarda Trump belirsizliği

Piyasalarda Trump belirsizliği
30 Aralık 2018 - 09:15 www.finansgundem.com

2019’da da gözler yine Fed ve ticaret savaşlarında olacak. İçeride ise seçim var. Ancak ABD Başkanı Trump, 2019’un öngörülemeyen riski olmaya devam ediyor. Hürriyet Ekonomi Yazarı Zeynel Balcı piyasaları kaleme aldı.

Noel tatili nedeniyle geçen hafta dış piyasalarda bazı günlerin kapalı olması, iç piyasalarda durgun ve hacimsiz bir görünümü beraberinde getirdi. Dış gündemde ABD Başkanı Donald Trump yine başrol alırken Fed (ABD Merkez Bankası) faiz politikası ve başkan Powell ile ilgili söylemlerini sürdürdü. Faiz artırımına karşı olduğunu her fırsatta dile getirirken borsadaki düşüşlerin hisse senetleri için alım fırsatı olduğunu söyledi. Fed başkanını kovmayı dahi düşündüğü yönünde haberler çıktı.

YAZININ TAMAMINI OKUMAK İÇİN TIKLAYIN

Sayfada yer alan bilgiler tavsiye niteliği taşımayıp yatırım danışmanlığı kapsamında değildir. Yatırımcı profilinize uymayabilir.

YORUMLAR (0)
:) :( ;) :D :O (6) (A) :'( :| :o) 8-) :-* (M)