BASIN TOPLANTISI - ETKİNLİK - KONFERANS
Basın Daveti Türkiye Kurumsal Yatırımcı Yöneticileri Derneği 06 Şubat 2020, 09:30

Türkiye Kurumsal Yatırımcı Yöneticileri Derneği (TKYD), 2019 yılında Emeklilik ve Yatırım Fonları performanslarını ve fonlara artan ilgiyi açıklıyor. 06 Şubat 2020...

Tüm Etkinlikleri Göster
BANKA HİSSELERİ
Hisse Fiyat Değişim(%) Piyasa Değeri

E-posta listemize kayıt olun, en son haberler adresinize gelsin.

Ana SayfaBankacılıkPiyasalarda iyimserliğin 4 nedeni----

Piyasalarda iyimserliğin 4 nedeni

Piyasalarda iyimserliğin 4 nedeni
17 Ocak 2013 - 11:12 www.finansgundem.com

JP Morgan, piyasalarda görülen yukarı yönlü potansiyelin 4 nedeni olduğunu belirtti

JP Morgan, bugün yayınladığı Gelişmekte olan Piyasalar Hisse Senedi Araştırması raporunda Türkiye için 'ağırlığını artır' tavsiyesini yineledi. JP Morgan piyasalarda yaşanan yukarı harekete rağmen hala yukarı potansiyel gördüklerini ve bunun 4nedeni olduğunu ifade etti.
JP Morgan bu 4 nedeni, daha fazla pozitif hisse başına kar revizyonu geleceği beklentisi, düşük yabancı sahipliği, makul değerlemeler ve düşük faizleri/istikrarlı TL olarak sıraladı.
JP Morgan, 2012'de Türkiye'nin CEEMEA bölgesinde en çok yükselen piyasa olduğunu ve yatırımcıların rallinin devam edip etmeyeceklerini sorduklarını belirterek, süreceğine güvendiklerini vurguladı.
Bankacılık sektöründe kredilerin 2013 yılında yüzde 18-20artmasını bekleyen JP Morgan, büyük piyasa değerli bankaların ralliye devam edeceklerini öngördü.
JP Morgan ayrıca, GSYH'da büyümenin hızlanması ve mortgage faizlerini tüm zamanların en düşük seviyelerine yakın seyretmesine bağlı olarak gayrimenkul sektöründe patlama beklediğini belirterek bu nedenle Emlak GYO'ya CEEMEA strateji Top 10 listesinde yer verdiğini belirtti. JP Morgan, Turkcell'in de mobil piyasasında azalan rekabetten ve temettü ödemelerinin başlaması potansiyelinden kaynaklanan yükseliş potansiyeli sunduğunu vurguladı.
 
ETİKETLER :
YORUMLAR (1)
:) :( ;) :D :O (6) (A) :'( :| :o) 8-) :-* (M)
  • cemil19 Ocak 2013 03:25

    Ralli olsun da her gün 100 puan gitsin,,1000-1500 puan yükseliyor,tedirgin oluyoruz.Bir haftada 4000 puan yükseliş olur mu?