BASIN TOPLANTISI - ETKİNLİK - KONFERANS
Basın Daveti Türkiye Kurumsal Yatırımcı Yöneticileri Derneği 06 Şubat 2020, 09:30

Türkiye Kurumsal Yatırımcı Yöneticileri Derneği (TKYD), 2019 yılında Emeklilik ve Yatırım Fonları performanslarını ve fonlara artan ilgiyi açıklıyor. 06 Şubat 2020...

Tüm Etkinlikleri Göster
BANKA HİSSELERİ
Hisse Fiyat Değişim(%) Piyasa Değeri

E-posta listemize kayıt olun, en son haberler adresinize gelsin.

Ana SayfaGündemPiyasalarda bahar yeni fırsatlar doğuruyor----

Piyasalarda bahar yeni fırsatlar doğuruyor

Piyasalarda bahar yeni fırsatlar doğuruyor
14 Ocak 2020 - 11:47 www.finansgundem.com

Küresel piyasalardaki bahar havası yatırımcıları hisse senetleri piyasalarına ve yeni yatırımlara yönlendiriyor. Beklentiler S&P 500'ün %15 yükseleceği yönünde

FINANSGUNDEM.COM DIŞ HABERLER SERVİSİ

Yatırımcı yorumları küresel borsaların çoğunun yükselmesi yeni yılla birlikte de devam ettiği ve sıranın bu yükselişten bir kâr elde etmek için piyasalara tekrar girmek olduğu şeklinde.

Simon Fentham-Fletcher, Freedom Asset’in yatırım sorumlusu CNBC’ye yaptığı açıklamada “Aslında geçen sene yaptığımız bazı istisnai kazançları kısıp bu işin içine girmeyi düşünüyorum” dedi.

“Benim bakış açıma göre zaman yüzde 1, 2, 3 gibi miktarlardan vazgeçip, bu miktarlarla yüzde 5’ten 10’a kadar tashih payı sağlanma zamanı geldi.” diye ekleyen Fentham-Fletcher’in beklentilerine göre S&P 500 bu senenin sonunda %15 artabilir.

Hisse senedi değerlerinin yükselmeye yönelik olduğunu belirten Freedom Asset CIO'su, ABD-Çin belirsizliği gibi belirsizlikler de ortadan kalkarsa gelişmekte olan piyasalara büyük miktarda para akışının olacağını öngördü.

YORUMLAR (1)
:) :( ;) :D :O (6) (A) :'( :| :o) 8-) :-* (M)
  • Mert14 Ocak 2020 17:48

    Tren kaçtı gene, KY bu yükselişi pompalanan borsa 70k olacak haberlerinden korkup yakalayamadi simdide bu piskoloji ile yanlış yatırım yaparsa sonu ne olur kim bilir. Yakalayan ise insallah daha mutlu olir.