BASIN TOPLANTISI - ETKİNLİK - KONFERANS
Basın Daveti Türkiye Kurumsal Yatırımcı Yöneticileri Derneği 06 Şubat 2020, 09:30

Türkiye Kurumsal Yatırımcı Yöneticileri Derneği (TKYD), 2019 yılında Emeklilik ve Yatırım Fonları performanslarını ve fonlara artan ilgiyi açıklıyor. 06 Şubat 2020...

Tüm Etkinlikleri Göster
BANKA HİSSELERİ
Hisse Fiyat Değişim(%) Piyasa Değeri

E-posta listemize kayıt olun, en son haberler adresinize gelsin.

Ana SayfaYaşam-MagazinPırıl Çetindoğan solucan yedi----

Pırıl Çetindoğan solucan yedi

Pırıl Çetindoğan solucan yedi
04 Kasım 2019 - 16:31 www.finansgundem.com

Cemiyet hayatının gözde gençlerinden Pırıl Çetindoğan, önceki gün Danimarka’da lüks bir restorana gitti. Genç kadının tercihi 895 euroluk solucan oldu.

Daha önce salyangoz, karınca ve yılan yiyen Eda Taşpınar'ın ardından şimdi de Pırıl Çetindoğan, ilginç damak zevkiyle herkesi şoke etti.

İŞTAH KAPATAN MENÜ

Geçtiğimiz günlerde Danimarka'nın başkenti Kopenhag'a giden Çetindoğan, Michelin yıldızlı Kiin Kiin Restaurant'a uğradı. Tayland mutfağına özgü lezzetlerin sunulduğu restoranda sipariş veren sosyetik güzel, masaya gelen bir torba kurutulmuş solucanı yedi.

Solucanları şırınga içindeki özel bir sosla tüketen genç sosyetik, görenlerin midesini bulandıran sıra dışı ziyafeti sosyal medyada paylaşmayı ihmal etmedi.

Çetindoğan, iştah kapatan menü için de 5 bin 600 TL ödedi.

Genç kıza, "Solucan yemek için o kadar yol gidip servet harcamana gerek yoktu. Bizim bahçede çok var. Sana bedava verirdik", "Sosyetiklik buysa ben normal vatandaş olmaya razıyım" şeklinde esprili yorumlar yağdı.

Sosyetik güzel Pırıl Çetindoğan solucan yedi

YORUMLAR (0)
:) :( ;) :D :O (6) (A) :'( :| :o) 8-) :-* (M)