BASIN TOPLANTISI - ETKİNLİK - KONFERANS
Basın Daveti Türkiye Kurumsal Yatırımcı Yöneticileri Derneği 06 Şubat 2020, 09:30

Türkiye Kurumsal Yatırımcı Yöneticileri Derneği (TKYD), 2019 yılında Emeklilik ve Yatırım Fonları performanslarını ve fonlara artan ilgiyi açıklıyor. 06 Şubat 2020...

Tüm Etkinlikleri Göster
BANKA HİSSELERİ
Hisse Fiyat Değişim(%) Piyasa Değeri

E-posta listemize kayıt olun, en son haberler adresinize gelsin.

Ana SayfaPara PiyasaPiri Reis Üniversitesi’nden seminerler dizisi----

Piri Reis Üniversitesi’nden seminerler dizisi

Piri Reis Üniversitesi’nden seminerler dizisi
26 Kasım 2013 - 17:41 www.finansgundem.com

Piri Reis Üniversitesi İktisadi ve İdari Bilimler Fakültesi Para Politikası ve Merkez Bankacılığı semineri düzenliyor


Piri Reis Üniversitesi İktisadi ve İdari Bilimler Fakültesi, Türkiye ekonomisi ve finansal piyasalarına katkı sağlamak amacıyla Para Politikası ve Merkez Bankacılığı seminer programı düzenliyor. İş dünyasının profesyonellerine, kurumlara ve bireysel katılımcılara işletme, ekonomi ve finansın tüm alanlarında verilecek seminerler dizisinin ilki, Deniz Ticaret Odası’nın Fındıklı’daki merkez binasında, 2-3 Aralık ile 9-10 Aralık 2013 tarihlerinde 18:30-21:30 saatleri arasında gerçekleştirilecek.
Avrupa, ABD ve Türkiye merkez bankalarının aldığı ve alması beklenen kararların damga vurduğu günümüz ekonomisinde; para politikalarının ve merkez bankacılığının daha fazla öğrenilmesi, irdelenmesi ve tartışılması kaçınılmaz oldu. FED’in tahvil alım programı ve yeni başkanı; ECB’nin son faiz kararı, TCMB’nin kredi artış hızına bakışı ve ABD Doları tahminleri merak edilen konular arasında yer alıyor.
Piri Reis Üniversitesi İktisadi ve İdari Bilimler Fakültesi’nin düzenlediği Para Politikası ve Merkez Bankacılığı Seminer Programı kapsamında; Para Politikası, Merkez Bankacılığı, Analitik Bilanço, Parasal Göstergeler ve Piyasa Etkileşimi başlıklı sunumlar yapılacak.
Seminerlerde Prof. Dr. S. Kaya Ardıç, Prof. Dr. Erhan Aslanoğlu, Prof. Dr. Nazım Engin ve Prof. Dr. Oral Erdoğan konuşmacı olarak yer alırken açılış sunumunu Bloomberg HT ekranlarından tanınan Didem Arslanoğlu yapacak. Sınırlı kontenjan nedeniyle başvuruların 26 Kasım 2013 Salı gününe kadar yapılması gerekiyor. 4 günlük seminer programının ücreti ise sadece 400 TL (KDV dahil). 
Detaylı bilgi için:   http://www.pirireis.edu.tr/wp-content/uploads/seminerprogrami.pdf
Yrd. Doç. Dr. Aykut Arslan 0216 581 00 50 [email protected]
Öğretim Görevlisi Kenan Tata 0216 581 00 50 [email protected]; [email protected]
YORUMLAR (0)
:) :( ;) :D :O (6) (A) :'( :| :o) 8-) :-* (M)