BASIN TOPLANTISI - ETKİNLİK - KONFERANS
Basın Daveti Türkiye Kurumsal Yatırımcı Yöneticileri Derneği 06 Şubat 2020, 09:30

Türkiye Kurumsal Yatırımcı Yöneticileri Derneği (TKYD), 2019 yılında Emeklilik ve Yatırım Fonları performanslarını ve fonlara artan ilgiyi açıklıyor. 06 Şubat 2020...

Tüm Etkinlikleri Göster
BANKA HİSSELERİ
Hisse Fiyat Değişim(%) Piyasa Değeri

E-posta listemize kayıt olun, en son haberler adresinize gelsin.

Ana SayfaGündem"Pilotların yanında soyundum" ----

"Pilotların yanında soyundum"

Pilotların yanında soyundum
19 Şubat 2020 - 08:54 www.finansgundem.com

Eski İngiltere Başbakanı Birleşik Arap Emirlikleri'nde katıldığı bir forumda uluslararası sistemin kadın bir lideri hiçbir şekilde kabul etmediğini ilginç bir andekdotla anlattı.

Eski İngiltere Başbakanı Theresa May Birleşik Arap Emirlikleri'nde katıldığı Küresel Kadın Forumu'nda kadın liderlerin uluslararası sistemden dışlandığı üzerine bir konuşma yaptı. 

Kendi dönemiyle ilgili bir örnek de veren May,  “Kraliyet Hava Kuvvetleri’yle yaptığım bir uçuşta akşam yemeği için kıyafetimi değiştirmek gerekiyordu. Fakat uçakta soyunma kabini yoktu. Personel beni kokpite götürdü. İçeride iki pilot vardı, içimden ‘Gerçekten mi’ diye geçirdim. Bir delikanlı elinde yapışkan bant ve çarşafla geldi, pilotların arka tarafına gerip yapıştırdı, bana dönüp ‘Buyrun, bunun arkasında değiştirebilirsiniz’ dedi " ifadelerinde bulundu.

YORUMLAR (2)
:) :( ;) :D :O (6) (A) :'( :| :o) 8-) :-* (M)
  • EMMİ20 Şubat 2020 11:49

    ne var bunda pilajda 100 lerce erkeğin  arasında soyunup geziyorsunuz kaldıki pilot sizi görememiş bile  sanki namus abide sisiniz namussuzlar

  • Bika20 Şubat 2020 08:15

    Çarşafa gerek, pilotlar yaşlı teyzelerin neyine bakacak ki !