BASIN TOPLANTISI - ETKİNLİK - KONFERANS
Basın Daveti Türkiye Kurumsal Yatırımcı Yöneticileri Derneği 06 Şubat 2020, 09:30

Türkiye Kurumsal Yatırımcı Yöneticileri Derneği (TKYD), 2019 yılında Emeklilik ve Yatırım Fonları performanslarını ve fonlara artan ilgiyi açıklıyor. 06 Şubat 2020...

Tüm Etkinlikleri Göster
BANKA HİSSELERİ
Hisse Fiyat Değişim(%) Piyasa Değeri

E-posta listemize kayıt olun, en son haberler adresinize gelsin.

Ana SayfaGündemPilotlara ne oldu?----

Pilotlara ne oldu?

Pilotlara ne oldu?
17 Eylül 2013 - 08:47 www.finansgundem.com

Düşürülen helikopterdeki iki pilot ve bir teknik personelin akıbeti ne oldu?

Düşürülen helikopterdeki iki pilot ve bir teknik personel bölgeyi kontrol altında tutan muhaliflerin eline geçti. İddiaya göre, muhalifler üç personeli öldürdü.
Suriye ordusuna ait M-17 tipi askeri helikopter Hatay’ın Yayladağı ilçesindeki Topraktutan Karakolu yakınlarına, sınırın Suriye tarafına düştü. Helikopterdeki iki pilot ve bir teknik personel bölgeyi kontrol altında tutan muhaliflerin eline geçti. İddiaya göre, muhalifler üç personeli öldürdü.
Bazı internet sitelerinde de pilotların paraşütle atladığını gösteren görüntüler yer aldı. Sınırdaki Türk köylerinden olayı görenler, “Bir anda gürültülü bir patlama oldu. Helikopterin düştüğünü gördük” dedi. Bazı görgü tanıkları da “Bir anda gürültülü bir patlama oldu. Patlama anında havada iki paraşütün indiğini gördük” iddiasında bulundu.
Silah sesleri duyuldu
Helikopterin düşüşünden hemen sonra çekildiği iddia edilen görüntülerde uçağın yanan enkazının yanısıra paraşütle atlayan pilotların yere inişi görülüyor. Pilotların inmesiyle birlikte “Allahuekber” diye bağıran bir grup pilotlara doğru yöneliyor ve silah sesleri duyuluyor. ÖSO’ya yakın kaynaklar pilotların öldürüldüğünü söylese de pilotların durumu ile ilgili resmi bir açıklama henüz yapılmadı.
Türkiye’nin Suriye’ye ait bir helikopteri düşürdüğünü açıklamasının ardından ÖSO’ya yakın bazı siteler de helikopterin düşüşünden hemen sonra çekildiği iddia edilen görüntüler paylaştı. Helikoptere ait olduğu iddia edilen görüntülerde enkaz ayrıntılarıyla gözüküyor.,
Angajman kuralları değişti
Arınç, Suriye tarafından Türk uçağının düşürülmesinden sonra sınır hattında hava keşif unsurlarının 24 saat esasına göre görev yaptığını da belirtti ve “Suriye’nin uçağımızı düşürmesinden sonra Akçakale- Viranşehir bölgesine sürekli taciz atışı yapıldığı için angajman kuralları değiştirilmişti. Bu açıklamanın ne anlama geldiğini herhalde herkes biliyor” diye konuştu.
YORUMLAR (1)
:) :( ;) :D :O (6) (A) :'( :| :o) 8-) :-* (M)
  • Deniz17 Eylül 2013 09:23

    3 personelin bugüne kadar ölü yada diri haber alınamadığından suriyeli muhalifler tarafından öldürülme ihtimali çok yüksek allah ailesine sabır versin.