BASIN TOPLANTISI - ETKİNLİK - KONFERANS
Basın Daveti Türkiye Kurumsal Yatırımcı Yöneticileri Derneği 06 Şubat 2020, 09:30

Türkiye Kurumsal Yatırımcı Yöneticileri Derneği (TKYD), 2019 yılında Emeklilik ve Yatırım Fonları performanslarını ve fonlara artan ilgiyi açıklıyor. 06 Şubat 2020...

Tüm Etkinlikleri Göster
BANKA HİSSELERİ
Hisse Fiyat Değişim(%) Piyasa Değeri

E-posta listemize kayıt olun, en son haberler adresinize gelsin.

Ana SayfaGündemPfizer/BioNTech aşısı belirti göstermeyen vakalarda da etkili mi? ----

Pfizer/BioNTech aşısı belirti göstermeyen vakalarda da etkili mi?

Pfizer/BioNTech aşısı belirti göstermeyen vakalarda da etkili mi?
15 Mart 2021 - 13:21 www.finansgundem.com

İsrail Sağlık Bakanlığı, Pfizer/BioNTech aşısının asemptomatik KOVİD-19 vakalarını önlemede de etkili olduğunu açıkladı.

Nüfusa oranla en fazla aşının yapıldığı ülke olan İsrail'de Sağlık Bakanlığı elde ettikleri verilere göre Pfizer/BioNTech aşısının sadece semptomatikleri değil, aynı zamanda belirti göstermeyenleri önlemede de başarılı olduğunu açıkladı.

İsrail Sağlık Bakanlığı ayrıca Kovid-19 vakalarının yüzde 80'den daha fazlasını ilk olarak İngiltere'de tespit edilen B.1.1.7 varyantının teşkil ettiği İsrail'de aşının eşit ölçüde etkili olduğunu belirtti.

Daha bulaşıcı ve muhtemelen daha ölümcül olduğu belirtilen bu varyantın yaygın olduğu ülkedeki bu veriler, ikinci doz aşının uygulanmasından 2 hafta sonra toplandı.

Nüfusunu en fazla aşılatan ülke olan İsrail, nüfusunun yüzde 55,4'ini aşıladı.

Ülkede toplam vaka sayısı 808 bin 262 olarak kaydedilirken, 8 milyon 916 bin 382 aşı dozu uygulandı. İsrail'de 100 kişi başına 98,51 aşı dozu düştüğü bildirildi.

ETİKETLER :
YORUMLAR (0)
:) :( ;) :D :O (6) (A) :'( :| :o) 8-) :-* (M)