BASIN TOPLANTISI - ETKİNLİK - KONFERANS
Basın Daveti Türkiye Kurumsal Yatırımcı Yöneticileri Derneği 06 Şubat 2020, 09:30

Türkiye Kurumsal Yatırımcı Yöneticileri Derneği (TKYD), 2019 yılında Emeklilik ve Yatırım Fonları performanslarını ve fonlara artan ilgiyi açıklıyor. 06 Şubat 2020...

Tüm Etkinlikleri Göster
BANKA HİSSELERİ
Hisse Fiyat Değişim(%) Piyasa Değeri

E-posta listemize kayıt olun, en son haberler adresinize gelsin.

Ana SayfaGündemPeygamberi kamyona bindirenler de gözaltında----

Peygamberi kamyona bindirenler de gözaltında

Peygamberi kamyona bindirenler de gözaltında
15 Aralık 2014 - 06:50 www.finansgundem.com

Paralel yapı operasyonda Şefkat Tepe dizisinin yapımcı ve yönetmeni de gözaltında

Paralel yapı operasyonda gözaltına alınanlardan biri de Samanyolu TV’de yayınlanan Şefkat Tepe dizisinin yapımcısı Salih Asan oldu.

Aynı saatlerde Samanyolu TV’de yayınlanan eski ismi ‘Şefkat Tepe’ yeni ismi ‘Sungurlar’ dizisinin yönetmeni Engin Koç, Eskişehir’de Odunpazarı ilçesindeki evinde gözaltına alındı. Dizinin 25 Ocak 2014’te yayınlanan 136. bölümünde salavatlar eşliğinde Hz. Muhammed bir ışık halesi içinde gökten iniyor, bindiği kamyoneti kaçırıyordu. Bu görüntüler büyük tepki uyandırmış, dizinin senaristi Samim Utku’nun geçmişte porno film senaryolarına imza attığı iddia edilmişti. Dönemin Başbakanı Tayyip Erdoğan, bu sahneye ve aynı kanalda daha önce yayınlanan ve yapımcılığını yine Salih Asan’ın üstlendiği Küçük Kıyamet dizisinde Azrail’in insan gibi tasvir edilmesine çok sert tepki göstermişti. Erdoğan, 15 Şubat’taki Haliç Metro Geçiş Köprüsü’nün açılışında yaptığı konuşmada, “Peygamberimizi Miraç’tan indirip kamyonet kasasına bindirecek kadar ahlaksız bunlar” demişti. 
YORUMLAR (0)
:) :( ;) :D :O (6) (A) :'( :| :o) 8-) :-* (M)