BASIN TOPLANTISI - ETKİNLİK - KONFERANS
Basın Daveti Türkiye Kurumsal Yatırımcı Yöneticileri Derneği 06 Şubat 2020, 09:30

Türkiye Kurumsal Yatırımcı Yöneticileri Derneği (TKYD), 2019 yılında Emeklilik ve Yatırım Fonları performanslarını ve fonlara artan ilgiyi açıklıyor. 06 Şubat 2020...

Tüm Etkinlikleri Göster
BANKA HİSSELERİ
Hisse Fiyat Değişim(%) Piyasa Değeri

E-posta listemize kayıt olun, en son haberler adresinize gelsin.

Ana SayfaPara PiyasaPetrol yükseliş sinyali verdi----

Petrol yükseliş sinyali verdi

Petrol yükseliş sinyali verdi
31 Mart 2020 - 08:46 www.finansgundem.com

Putin ile Trump'ın enerji piyasalarını görüşmesi petrol fiyatlarını hafif yükseltti

ABD Başkanı Donald Trump ve Rusya Devlet Başkanı Vladimir Putin'in  dün enerji piyasalarını görüşmeleri ve piyasalarda istikrası sağlamak  için temasları devam ettirmekte anlaşmaya varmaları uluslararası  piyasalarda petrol fiyatlarının 2002'den bu yana görülen en düşük  seviyelerden toparlanmalarına yardım etti.
ICE'de Brent petrolünün varil fiyatı 23,55 dolar seviyesine kadar yükselişin ardından şu sıralarda 22,87 dolar seviyesinden işlem görüyor.
NYMEX'de Batı Teksas petrolünün varil fiyatı da 21,75 dolar seviyesine kadar yükselişin ardından düne göre 1,02 dolar artışla 21,11 dolar  sevilesinden işlem görüyor.
Analistler, Putin ile Trump görüymesi sonrasında, petrolde aşırı arzın azalacağı yönünde oluşan umutların fiyatları hafif yükselttiğini,  ancak korona virüs salgını nedeniyle alınmış olan karantina tedbirlerinin yol açtığı talep düşüşünün derinleşeceği endişelerinin fiyatları baskı  altında tutmaya devam ettiğini ifade ediyorlar.
ETİKETLER :
YORUMLAR (0)
:) :( ;) :D :O (6) (A) :'( :| :o) 8-) :-* (M)