BASIN TOPLANTISI - ETKİNLİK - KONFERANS
Basın Daveti Türkiye Kurumsal Yatırımcı Yöneticileri Derneği 06 Şubat 2020, 09:30

Türkiye Kurumsal Yatırımcı Yöneticileri Derneği (TKYD), 2019 yılında Emeklilik ve Yatırım Fonları performanslarını ve fonlara artan ilgiyi açıklıyor. 06 Şubat 2020...

Tüm Etkinlikleri Göster
BANKA HİSSELERİ
Hisse Fiyat Değişim(%) Piyasa Değeri

E-posta listemize kayıt olun, en son haberler adresinize gelsin.

Ana SayfaPara PiyasaPetrol haftalık kazancına hazırlanıyor----

Petrol haftalık kazancına hazırlanıyor

Petrol haftalık kazancına hazırlanıyor
26 Temmuz 2019 - 08:57 www.finansgundem.com

Petrol ABD'de ham petrol stoklarının azalması ve İran gerginliğinden kaynaklı arz endişelerinin etkisiyle haftalık kazancına hazırlanıyor

Petrol, ABD'nin ham petrol stoklarının azalması ve İran gerginliğinin Orta Doğu'daki petrol arzını olumsuz etkileyebileceği yönündeki endişelerin etkisiyle haftalık kazancına hazırlanıyor.

New York'ta işlem gören petrol vadelileri Cuma günü yükseldi ve bu hafta yüzde 1 artıda bulunuyor. ABD'de ham petrol stokları altı haftanın en düşük seviyesine gerileyerek Ocak 2018'den beri en uzun düşüş serisini kaydetti. CNN'in haberine göre İran, Çarşamba günü orta menzilli balistik füze denemesi gerçekleştirdi.

Singapur'da JTD Energy Services Ltd. baş stratejisti John Driscoll, “ABD – Çin ticaret görüşmelerinde bir ilerleme petrol piyasalarının desteklenmesine yardımcı olur. Petrol fiyatlarında devam eden zayıflık ve jeopolitik baskılara direnci şaşırtıcı.” dedi.

Nymex'te işlem gören Eylül vadeli WTI petrolü Singapur saatiyle 12:28'de 17 cent yükselişle varil başına 56.19 dolar oldu. Kontrat Perşembe gününü 14 cent artıda 56.02 dolardan tamamladı.

Londra'da işlem gören Eylül vadeli Brent petrol kontratları 7 cent tırmanarak varili 63.46 dolara geldi. Brent petrol Perşembe günü yüzde 0.3 değer kazandı. Kontrat bu hafta yüzde 1.6 artıda bulunuyor. Küresel petrol göstergesi, WTI'ya göe 7.27 dolar primli işlem görüyor.

YORUMLAR (0)
:) :( ;) :D :O (6) (A) :'( :| :o) 8-) :-* (M)