BASIN TOPLANTISI - ETKİNLİK - KONFERANS
Basın Daveti Türkiye Kurumsal Yatırımcı Yöneticileri Derneği 06 Şubat 2020, 09:30

Türkiye Kurumsal Yatırımcı Yöneticileri Derneği (TKYD), 2019 yılında Emeklilik ve Yatırım Fonları performanslarını ve fonlara artan ilgiyi açıklıyor. 06 Şubat 2020...

Tüm Etkinlikleri Göster
BANKA HİSSELERİ
Hisse Fiyat Değişim(%) Piyasa Değeri

E-posta listemize kayıt olun, en son haberler adresinize gelsin.

Ana SayfaPara PiyasaPetrol fiyatlarında aşı ve stok desteği----

Petrol fiyatlarında aşı ve stok desteği

Petrol fiyatlarında aşı ve stok desteği
11 Kasım 2020 - 08:53 www.finansgundem.com

ABD'de stokların düşmeye devam etmesi ve Pfizer ile BioNTecn'in geliştirdikleri Kovid-19 aşı haberleri petrol fiyatlarını destekliyor.

ABD'de dün API tarafından açıklanan haftalık stok verilerinin ham petrol stoklarının beklenenden daha fazla düştüğüne işaret etmesini ardından uluslararası piyasalarda petrol fiyatları yükseliyor. 

Pfizer ve BioNTecn'in geliştirdikleri Kovid-19 aşısına ilişkin haberlerin yarattığı olumlu hava da petrol fiyatlarını desteklemeyi sürdürüyor.

Şu sıralarda ICE'de Brent petrolünün varil fiyatı düne göre 35 cent artışla 43,96 dolar/varil seviyesinde. NYMEX'de Batı Teksas petrolü de 36 cent artışla 41,72 dolar/varilden işlem görüyor.

Bununla birlikte NAB analisleri, Avrupa'da korona virüs salgınının önüne geçmek için uygulanan karantina tedbirlerinin tüketimi negatif şekilde etkileyeceği beklentilerinin mısa vadeli talep görünümünün zayıf devam ekmesine yol açtığına işaret ediyorlar.

Petrolde salgın ve ABD seçimi düşüşü

 

Brent petrolün varili 41,91 dolar

 

ETİKETLER :
YORUMLAR (0)
:) :( ;) :D :O (6) (A) :'( :| :o) 8-) :-* (M)