BASIN TOPLANTISI - ETKİNLİK - KONFERANS
Basın Daveti Türkiye Kurumsal Yatırımcı Yöneticileri Derneği 06 Şubat 2020, 09:30

Türkiye Kurumsal Yatırımcı Yöneticileri Derneği (TKYD), 2019 yılında Emeklilik ve Yatırım Fonları performanslarını ve fonlara artan ilgiyi açıklıyor. 06 Şubat 2020...

Tüm Etkinlikleri Göster
BANKA HİSSELERİ
Hisse Fiyat Değişim(%) Piyasa Değeri

E-posta listemize kayıt olun, en son haberler adresinize gelsin.

Ana SayfaPara PiyasaPetrol fiyatları yatay seyirde----

Petrol fiyatları yatay seyirde

Petrol fiyatları yatay seyirde
23 Haziran 2020 - 08:02 www.finansgundem.com

Uluslararası piyasalarda petrol fiyatları, korona virüs krizi sonrasında talebin yavaş yavaş toparlanmakta olduğuna dair gelen işaretlerle dün yaşanan yükselişin ardından bu sabah yatay seyir izliyorlar.

Exxon Mobil Avustralya Başkanı Nathan Fay, Credit Suisse'nin Avustralya'da düzenlediği enerji konferansında yaptığı açıklamada, korona virüsün yayılmasını engellemek için alınan tedbirlerin etkisi ile çöken petrol fiyatlarının "toparlanmanın filizlerini" vermeye başladığının görüldüğünü söyledi. 

ABD'de ve dünyanın başka ülkelerinde korona virüs için alınmış karantina, tecrit tedbirlerinin sona erdirilmesinin petrol fiyatlarına destek verdiğini hatırlatan analistler, bunun yanı sıra ABD ve Kanada'da petrol ve gaz kuyularının sayısının rekor düşük seviyelere gerilemesinin de fiyatları desteklediğini savundular. 

Şu sıralarda ICE'de Brent petrolü düne göre 5 cent düşüşle 43,03 dolar/varilden, NYMEX'de Batı Teksas petrolü de 15 cent kayıpla 40,58 dolar/varil seviyesinden işlem görüyor. 

YORUMLAR (0)
:) :( ;) :D :O (6) (A) :'( :| :o) 8-) :-* (M)