BASIN TOPLANTISI - ETKİNLİK - KONFERANS
Basın Daveti Türkiye Kurumsal Yatırımcı Yöneticileri Derneği 06 Şubat 2020, 09:30

Türkiye Kurumsal Yatırımcı Yöneticileri Derneği (TKYD), 2019 yılında Emeklilik ve Yatırım Fonları performanslarını ve fonlara artan ilgiyi açıklıyor. 06 Şubat 2020...

Tüm Etkinlikleri Göster
BANKA HİSSELERİ
Hisse Fiyat Değişim(%) Piyasa Değeri

E-posta listemize kayıt olun, en son haberler adresinize gelsin.

Ana SayfaGündemPeskov, Rus-Türk ilişkilerine 7 puan verdi----

Peskov, Rus-Türk ilişkilerine 7 puan verdi

Peskov, Rus-Türk ilişkilerine 7 puan verdi
08 Aralık 2021 - 13:25 www.finansgundem.com

Kremlin Sözcüsü Dmitriy Peskov, Rusya-Yunanistan ilişkilerine 10 üzerinden 6 puan verirken, Rus-Türk ilişkilerine ise 7 puan verdi.

Yunanistan Başbakanı Kiriakos Miçotakis bugün Soçi'de Rusya Devlet Başkanı Vladimir Putin'le bir araya gelmeye hazırlanırken Peskov, görüşme öncesinde Yunan ANT1 televizyonuna bir demeç verdi.

Tamamı cuma akşamı yayınlanacak demecin kamuoyuyla paylaşılan kısa bir bölümünde Peskov'dan Rusya'nın Yunanistan ve Türkiye'yle olan mevcut ilişkilerini değerlendirmesi istendi.

ANT 1 muhabiri, Kremlin Sözcüsü'nün cevabını "Peskov, Yunan-Rus ilişkilerine 10 üzerinden 6, Rus-Türk ilişkilerine ise 7 puan verdi. Ancak Peskov, kayıpları telafi etmek ve işbirliği sahasını genişletmek için ciddi potansiyel bulunduğunu söyledi" ifadeleriyle aktardı.

Soçi'de buluşacak olan Putin ve Miçotakis, siyasi, ekonomik ve kültürel alanlardaki Rus-Yunan ilişkilerinin tüm boyutlarını ele alacak. Tarafların Kıbrıs sorunu gibi uluslararası ve bölgesel konuları da istişare etmesi bekleniyor.

Türkiye'yi yaklaşık 4.4 milyon Rus turist ziyaret etti

 

ABD: Rusya'ya güçlü yaptırımlarla yanıt verilecek

 

Kremlin: ABD'nin askeri yardımı tansiyonu yükseltir

YORUMLAR (0)
:) :( ;) :D :O (6) (A) :'( :| :o) 8-) :-* (M)