BASIN TOPLANTISI - ETKİNLİK - KONFERANS
Basın Daveti Türkiye Kurumsal Yatırımcı Yöneticileri Derneği 06 Şubat 2020, 09:30

Türkiye Kurumsal Yatırımcı Yöneticileri Derneği (TKYD), 2019 yılında Emeklilik ve Yatırım Fonları performanslarını ve fonlara artan ilgiyi açıklıyor. 06 Şubat 2020...

Tüm Etkinlikleri Göster
BANKA HİSSELERİ
Hisse Fiyat Değişim(%) Piyasa Değeri

E-posta listemize kayıt olun, en son haberler adresinize gelsin.

Ana SayfaGündemPeskov: Putin ve Erdoğan telefon görüşmesi yapacak----

Peskov: Putin ve Erdoğan telefon görüşmesi yapacak

Peskov: Putin ve Erdoğan telefon görüşmesi yapacak
10 Aralık 2019 - 16:26 www.finansgundem.com

Kremlin Sözcüsü Dmitriy Peskov, Rusya Devlet Başkanı Vladimir Putin ve Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan'ın önümüzdeki günlerde Libya'daki durum hakkında telefon görüşmesi yapacağını açıkladı.

Peskov'a bugünkü basın toplantısında, Erdoğan'ın Libya konusunda Putin'le görüşme talebi çerçevesinde iki lider arasında telefon görüşmesi yapılıp yapılmayacağı soruldu.

Peskov, "Bu görüşme önümüzdeki günlerde yapılacak, hazırlıkları sürüyor" yanıtını verdi.

'Çatışmanın tarafları anlaşma için irade ortaya koymalı'

Rusya'nın Libya konusundaki tutumunun iyi bilindiğini kaydeden Peskov, "Moskova, Libya'daki siyasi ve askeri gerilimin tüm taraflarıyla ilişkileri sürdürüyor ve bizzat çatışmanın taraflarının anlaşma için irade ortaya koymasını destekliyor" dedi.

Peskov, Rusya'nın bu ülkedeki durumu normale döndürecek tüm inisiyatifleri memnuniyetle karşılayacağını sözlerine ekledi.

Erdoğan, TRT ortak yayınındaki 'Cumhurbaşkanı Özel' programında "Sayın Putin ile bir görüşme talebim var. Önümüzdeki ayın 8'inde Türkiye'de olacak. Ondan önce bu görüşmemizi yapalım. Çünkü Hafter konusu istiyorum ki Rusya ile münasebetlerde yeni bir Suriye doğurmasın. Ocaktaki görüşme ayrı, TürkAkım projesinin açılışını yapacağız. Putin ile Libya ve Hafter konusuyla ilgili telefonda görüşeceğim" demişti.

ETİKETLER :
YORUMLAR (0)
:) :( ;) :D :O (6) (A) :'( :| :o) 8-) :-* (M)