BASIN TOPLANTISI - ETKİNLİK - KONFERANS
Basın Daveti Türkiye Kurumsal Yatırımcı Yöneticileri Derneği 06 Şubat 2020, 09:30

Türkiye Kurumsal Yatırımcı Yöneticileri Derneği (TKYD), 2019 yılında Emeklilik ve Yatırım Fonları performanslarını ve fonlara artan ilgiyi açıklıyor. 06 Şubat 2020...

Tüm Etkinlikleri Göster
BANKA HİSSELERİ
Hisse Fiyat Değişim(%) Piyasa Değeri

E-posta listemize kayıt olun, en son haberler adresinize gelsin.

Ana SayfaPara PiyasaPerry Aramco saldırısına rağmen piyasalardan ümitli----

Perry Aramco saldırısına rağmen piyasalardan ümitli

Perry Aramco saldırısına rağmen piyasalardan ümitli
17 Eylül 2019 - 04:41 www.finansgundem.com

ABD Enerji Bakanı Perry, Twitter paylaşımında "İran'ın kötü niyetli çabalarına rağmen, piyasanın esnek olduğuna ve olumlu yanıt vereceğine eminiz" dedi

ABD Enerji Bakanı Rick Perry, Suudi Arabistan'da devlet petrol şirketi Aramco'ya ait petrol tesislerine yönelik saldırıların ardından petrol fiyatlarındaki rekor artışa ilişkin açıklama yaptı. Perry, piyasanın saldırıya 'olumlu yanıt vereceğini' düşündüğünü belirtti.

ABD Enerji Bakanı Perry, yaptığı açıklamada küresel petrol pazarının Aramco tesislerine yönelik saldırıya 'olumlu' bir şekilde yanıt vereceğinden emin olduklarını söyledi.

Perry, Twitter hesabından yaptığı paylaşımda "İran'ın kötü niyetli çabalarına rağmen, piyasanın esnek olduğuna ve olumlu yanıt vereceğine eminiz" ifadelerine yer verdi.

14 Eylül sabah saatlerinde gerçekleştirilen saldırıların ardından ABD Enerji Bakanlığı'nın bir sözcüsü, ABD'nin potansiyel bir petrol kesintisini telafi etmek için Stratejik Petrol Rezervleri'ni (SPRO) piyasaya açmaya hazır olduğunu söylemiş, ABD Başkanı Donald Trump ise dün bu yönde karar almıştı.

Sözcü, bakanlığın tam da böyle durumlar için 630 milyon varil petrol bulundurduğunu dile getirmişti.

ETİKETLER :
YORUMLAR (0)
:) :( ;) :D :O (6) (A) :'( :| :o) 8-) :-* (M)