BASIN TOPLANTISI - ETKİNLİK - KONFERANS
Basın Daveti Türkiye Kurumsal Yatırımcı Yöneticileri Derneği 06 Şubat 2020, 09:30

Türkiye Kurumsal Yatırımcı Yöneticileri Derneği (TKYD), 2019 yılında Emeklilik ve Yatırım Fonları performanslarını ve fonlara artan ilgiyi açıklıyor. 06 Şubat 2020...

Tüm Etkinlikleri Göster
BANKA HİSSELERİ
Hisse Fiyat Değişim(%) Piyasa Değeri

E-posta listemize kayıt olun, en son haberler adresinize gelsin.

Ana SayfaGündemPeribacalarının yakınındaki yapıların bugün yıkımına başlanacak----

Peribacalarının yakınındaki yapıların bugün yıkımına başlanacak

Peribacalarının yakınındaki yapıların bugün yıkımına başlanacak
16 Şubat 2019 - 10:47 www.finansgundem.com

Nevşehir Valisi İlhami Aktaş, peribacalarının yakınına yapılmış ve yapılmakta olan 15 yapının bugün yıkımına başlanacağını belirtti.

Vali Aktaş, yaptığı açıklamada, Kapadokya bölgesinde sit alanına yapılmış ve yapılmakta olan yapıların tespitinin devam ettiğini söyledi.

Bu kapsamda ev, iş yeri ve bağ evi olarak kullanıldıkları belirlenen çeşitli türlerdeki yapıları yıkacaklarını dile getiren Aktaş, "Peribacalarının yakınına yapılmış ve yapılmakta olan 15 yapının bugün yıkımına başlanacak" dedi. Aktaş, daha önce gerekli uyarılarda bulunulan yapıların da zaman kaybetmeden yıkımına başlanılacağını ifade etti.

ETİKETLER :
YORUMLAR (1)
:) :( ;) :D :O (6) (A) :'( :| :o) 8-) :-* (M)
  • Tam komedi16 Şubat 2019 15:36

    Bir nevşehirli olarak alınan kararın geç kalınmış bir karar olduğunu söylemeliyim ! Ancak sit alanındaki yapılar yıkılıyorsa karadeniz bölgesinde meralara ve yaylalara yapılanlara neden imar barışı veriliyor ! 2b kapsamında herkesin hakkı olan arazilerde birilerine peskeş çekildi ! Adalet olmazsa huzur olmaz ! Bugün bütün haksızlığa rağmen birileri hala iktidara yalakalık yapıyorsa durup dururken değil ! Adam ormanı kesip tarla yapmış sonra 2b ile 10 bin tl verip tapu almış 4-5 yıl sonra 1 milyon tl satmiş birde ben oraya emek verdim diye hava atıyor eee bir vatandaşa orman arazisi veriyorsan her vatandaşa o hakkı vereceksin herkese eşit işlemeyen kanun zaten kanun değildir !!!