BASIN TOPLANTISI - ETKİNLİK - KONFERANS
Basın Daveti Türkiye Kurumsal Yatırımcı Yöneticileri Derneği 06 Şubat 2020, 09:30

Türkiye Kurumsal Yatırımcı Yöneticileri Derneği (TKYD), 2019 yılında Emeklilik ve Yatırım Fonları performanslarını ve fonlara artan ilgiyi açıklıyor. 06 Şubat 2020...

Tüm Etkinlikleri Göster
BANKA HİSSELERİ
Hisse Fiyat Değişim(%) Piyasa Değeri

E-posta listemize kayıt olun, en son haberler adresinize gelsin.

Ana SayfaSporPereira'dan taraftara derbi sözü----

Pereira'dan taraftara derbi sözü

Pereira'dan taraftara derbi sözü
23 Ekim 2015 - 01:54 www.finansgundem.com

Fenerbahçe Teknik Direktörü, Ajax maçının ardından açıklamalarda bulundu, Galatasaray derbisi için taraftara söz verdi

Fenerbahçe Teknik Direktörü Vitor Pereira, UEFA Avrupa Ligi'nde Ajax karşısında aldıkları galibiyetle eleştirilere iyi bir cevap verdiklerini söyledi.

Karşılaşmadan sonra düzenlenen basın toplantısında konuşan Pereira, Kayserispor maçından sonra eleştirilerden dolayı zorlu bir hafta geçirdiklerini belirterek, şu ifadeleri kullandı:

"Bu maçta herkese güçlü bir cevap vermek istiyorduk ve verdik. Takım halinde ne kadar mücadeleci olduğumuzu gösterdik. Bu hafta yoğun eleştiri altındaydık. Geçen hafta zorlu bir sahada 3 puan aldık. Belli sebepleri vardır eleştirilerin ama kimse bu fırsatı kaçırmadı. Bir şekilde kazanmıştık o maçı ama eleştiriler anlamında zorlu bir haftaydı. Sadece lafla değil saha içindeki duruşumuzla da ne kadar mücadeleci bir takım olduğumuzu göstermek istedik. Hedeflerine yürüyen, savaşan bir takım olduğumuzu gösterdik. Hem Türkiye hem de Avrupa Ligi'nde hedeflerimizle ilgili yolumuza devam ediyoruz."

Maçın özellikle ikinci yarısında çok iyi baskı yaptıklarını anlatan Pereira, "Önde baskımızla rakibi kendi yarı alanına hapsettik. Tek bir pozisyonlarını hatırlıyorum. Biz ise birçok pozisyona girdik. Bazen son pası veremedik, bazen de kaleci harika kurtarış yaptı" dedi.

Bireysel performanslar hakkında konuşmak istemediğini vurgulayan Portekizli teknik adam, "Futbol bireysel oyun değil, takım halinde oynanır. Bugün kaliteli bir oyun ortaya koyduk. Bazı dakikalarda istediklerimizi yapamadık. Karşımızda da futbol kültürü olan önemli bir takım vardı. Takım halinde iyi hücum ve defans yaptık. Oyunun kontrolü bizdeydi ve kazanmak isteyen taraftık" şeklinde konuştu.

"Galatasaray maçında güçlü bir görüntü vereceğiz"

Vitor Pereira, 25 Ekim Pazar günü Spor Toto Süper Lig'de oynayacakları Galatasaray derbisiyle ilgili, "Galatasaray maçında taraftarımızla güçlü bir görüntü daha vereceğiz. Bir ispat daha göstermek istiyoruz. Karakterli bir takım olduğumuzu gösterme duygusuyla sahada olacağız" değerlendirmesinde bulundu.

Takımın maça kişilikli oyuncular olduklarını gösterme duygusuyla çıktığını da anlatan Pereira, sözlerini şöyle sürdürdü:

"Bunu harika şekilde ispatladılar. Son dakikaya kadar kazanmak istediler. Tek bir takım olduğumuzu, birlik olduğumuzu gösterdik. Güçlü ve sert bir cevap verdik. Takım halinde oynamayı başardık. Taraftarımıza desteğiyle yürüyüşümüzü devam ettirdiğimizi gösterdik. Ben hayatımda böyle taraftar görmedim. Son dakikaya kadar bize yardımcı oldular ve taraftarımızın alınan 3 puanda büyük payı var."

Pereira, uzun süredir oynamayan Gökhan Gönül'ün de çok başarılı bir karşılaşma çıkardığını sözlerine ekledi.

Öte yandan Fenerbahçeli futbolcular yabancı basın mensuplarına açıklama yaparken, Türk medyasına konuşmamaları dikkati çekti.
YORUMLAR (0)
:) :( ;) :D :O (6) (A) :'( :| :o) 8-) :-* (M)