BASIN TOPLANTISI - ETKİNLİK - KONFERANS
Basın Daveti Türkiye Kurumsal Yatırımcı Yöneticileri Derneği 06 Şubat 2020, 09:30

Türkiye Kurumsal Yatırımcı Yöneticileri Derneği (TKYD), 2019 yılında Emeklilik ve Yatırım Fonları performanslarını ve fonlara artan ilgiyi açıklıyor. 06 Şubat 2020...

Tüm Etkinlikleri Göster
BANKA HİSSELERİ
Hisse Fiyat Değişim(%) Piyasa Değeri

E-posta listemize kayıt olun, en son haberler adresinize gelsin.

Ana SayfaSporPereira: 'Taraftar olsam mutlu olmazdım'----

Pereira: 'Taraftar olsam mutlu olmazdım'

Pereira: 'Taraftar olsam mutlu olmazdım'
21 Ocak 2016 - 23:55 www.finansgundem.com

Fenerbahçe Teknik Direktörü Vitor Pereira Tuzlaspor maçının ardından açıklamalarda bulunurken oynanan futboldan memnun olmadığı açıkladı.

Fenerbahçe Teknik Direktörü Vitor Pereira, Ziraat Türkiye Kupası H Grubu'nda Tuzlaspor'u 1-0 yenmelerine rağmen takımının performansının kendisini memnun etmediğini söyledi.

Pereira, maçın ardından düzenlenen basın toplantısında yaptığı açıklamada, oyunun kendisini mutlu etmediğini belirterek, "Taraftar olsaydım hiç mutlu olmazdım. Liderliği garantiledik ama zayıf bir oyun oynadığımızı itiraf etmek zorundayım" dedi.

Grupta Tuzlaspor maçına kadar ortaya koydukları futboldan mutluluk duyduğunu vurgulayan Portekizli teknik adam, "Bahanelerin arkasına sığınmak istemiyorum. Takımımdan çok fazlasını beklerdim. Bu akşam en iyi oyuncumuz bana göre Fabiano oldu. Bu kadar çok pozisyon vermemeliydik. Çalışmamızın karşılığı bu olmamalı. Tuzlaspor ile Fenerbahçe arasında bir fark görmedik. Bir daha böyle oynamamalıyız. Ligde bizi bekleyen çok önemli bir karşılaşma var. Böyle oynarsak üç puanı riske etmiş oluruz. Takım daha fazlasını vermeli" diye konuştu.

UZUN: "POZİSYONLARI DEĞERLENDİREMEDİK"
Tuzlaspor Teknik Direktörü Muharrem Uzun, grubundaki bütün maçları kazanan Fenerbahçe'den puan almaya çok yakın olduklarını ancak bunu başaramadıklarını söyledi.

İlk yarıda temposu vasat bir karşılaşma oynandığını vurgulayan Uzun, "İkinci yarı takımımız gayet iyi futbol ortaya koydu. Çok iyi pozisyonlar yakaladık ama değerlendiremedik. Fenerbahçe'den ilk puanı almaya yakındık. Markovic'in eliyle aldığı topun, gol olmasıyla yenildik" ifadelerini kullandı.
YORUMLAR (0)
:) :( ;) :D :O (6) (A) :'( :| :o) 8-) :-* (M)