BASIN TOPLANTISI - ETKİNLİK - KONFERANS
Basın Daveti Türkiye Kurumsal Yatırımcı Yöneticileri Derneği 06 Şubat 2020, 09:30

Türkiye Kurumsal Yatırımcı Yöneticileri Derneği (TKYD), 2019 yılında Emeklilik ve Yatırım Fonları performanslarını ve fonlara artan ilgiyi açıklıyor. 06 Şubat 2020...

Tüm Etkinlikleri Göster
BANKA HİSSELERİ
Hisse Fiyat Değişim(%) Piyasa Değeri

E-posta listemize kayıt olun, en son haberler adresinize gelsin.

Ana SayfaSporPereira o soruya çok sinirlendi----

Pereira o soruya çok sinirlendi

Pereira o soruya çok sinirlendi
30 Ekim 2015 - 00:10 www.finansgundem.com

Fenerbahçe Teknik Direktörü, Osmanlıspor maçının ardından canlı yayında yayıncı kuruluşun muhabirinin sorusuna sinirlenip yayını terk etti

Fenerbahçe Teknik Direktörü Vitor Pereira, Osmanlıspor'u 1-0 yendikleri maçın ardından yayıncı kuruluşun muhabirine sinirlendi ve canlı yayını terkedip gitti.

Ankara'daki karşılaşmanın ardından yayıncı kuruluşun sorularını yanıtlayan Pereira, ilk olarak Osmanlıspor'un Galatasaray ve Trabzonspor'u yenmeyi başaran bir takım olduğua dikkat çekip şunları söyledi:

"Zorlu bir rakiple karşılaştık. Deplasmanda olması açısından da zorluk düzeyi artmıştı. 2 tane her şeyimizi verdiğimiz mücadeledüzeyi yüksek, Ajax ve Galatasaray maçlarını geride bıraktık. Doğaldır ki, takımımız bu akşam takım ruhunu göstermek istedi. Takım ruhumuz ile kazandık. Yoğun maçların ardından hazır olmak kolay değil. Özellikle Galatasaray'ı yenmeyi başarmış ve Tarbzonspor'a karşı burada 3-0 ile ayrılmış bir takıma karşı kazanmak bizim için önemliydi" dedi.

SİNİRLENDİ: "DALGA GEÇER GİBİ SORMAYIN"

"Taraftarların daha atak oynanması gerektiği yönünde tepkileri var. Ne düşünüyorsunuz?" şeklinde gelen soruya sinirlenen Pereira, "Şaka yapar gibi, dalga geçer gibi sorular sormayın. Ajax karşısında baskı yapan bir Fenerbahçe var mıydı, yok muydu? Yine Galatasaray karşısında baskı yapan bir Fenerbahçe var mıydı, yok muydu? Pozisyona giren, baskı yapan Fenerbahçe'ydi. Şaka yapar gibi sorular sormayın artık bana" diye cevap verdi.

Lig TV muhabiri Alper Yemeniciler'in, sorusunu açıklamasına izin vermeyen Pereira, teşekkür ederek yayından ayrıldı.

TARAFTARLARIN ERSUN YANAL KAMPANYASI...

Portekizli teknik adam maç sonunda gerçekleştirdiği basın toplantısında da önemli açıklamalara imza attı.

Taraftarın, Ersun Yanal'ın takımın başına tekrar dönmesi yönünde kampanya başlattığı iddialarına cevap veren Pereira, ''Bizim şu anda yapmamız gereken, işimize devam etmek. Sizin söylediğiniz bu konulara ben alışığım zaten. Bu ilk defa olmuyor. Bu tarz spekülasyonlar hayatımda ilk defa başıma gelmiyor. Böyle spekülasyonları diğer çalıştığım liglerde de gördüm. Bu spekülasyonlara ve bu baskılara ben fazlasıyla alışkınım. 2 tane kendi sahamızda oynadığımız maçı geride bıraktık. 2 tane önemli karşılaşmaydı ve maçın başından sonuna kadar taraftarlarımız bize destek verdi. Benim için önemli olan bu. Spekülasyonlarla ilgili sorduğunuz bu sorularla ilgili çok fazla bir cevabım yok. Bu spekülasyonlara verecek bir cevabım yok" diye konuştu.

NANI NEDEN KADRODA YOKTU?

Nani'nin kadroya alınmamasıyla ilgili de Pereira, "Nani her maç oynayan bir oyuncumuzdu. Bugün onun fizik kondisyonunu iyi bir şekilde yönetebilmek için böyle bir karar aldık. Futbolcular makine değil. Nani bir sonraki maçta farklı bir fizik kondisyonu ile farklı bir düzeyde tekrar takımla beraber olacaktır. Bunlar, kulübün iç meseleleri. Kulübün içerisinde yönettiğimiz futbolcuların fizik kondisyonlarıyla, performanslarıyla ilgili yönettiğimiz konular. Nani niye yok diye bir basın toplantısı yapsam zaten bu çok garip bir durum oluşturur" ifadesini kullandı.
YORUMLAR (0)
:) :( ;) :D :O (6) (A) :'( :| :o) 8-) :-* (M)