BASIN TOPLANTISI - ETKİNLİK - KONFERANS
Basın Daveti Türkiye Kurumsal Yatırımcı Yöneticileri Derneği 06 Şubat 2020, 09:30

Türkiye Kurumsal Yatırımcı Yöneticileri Derneği (TKYD), 2019 yılında Emeklilik ve Yatırım Fonları performanslarını ve fonlara artan ilgiyi açıklıyor. 06 Şubat 2020...

Tüm Etkinlikleri Göster
BANKA HİSSELERİ
Hisse Fiyat Değişim(%) Piyasa Değeri

E-posta listemize kayıt olun, en son haberler adresinize gelsin.

Ana SayfaMakro Ekonomi"Perakende yasasında düzenleme gerekiyor"----

"Perakende yasasında düzenleme gerekiyor"

Perakende yasasında düzenleme gerekiyor
12 Haziran 2014 - 19:29 www.finansgundem.com

Ekonomi Bakanı Nihat Zeybekci, "Perakende yasası ile ilgili bir düzenleme yapılması gerekiyor" dedi

Tüm Alışveriş Merkezleri ve Perakendeciler Federasyonu (TAMPF) Başkanı Vahap Küçük ve beraberindeki heyeti bakanlıkta kabul eden Bakan Zeybekci, İslam aleminin Berat Kandili'ni kutladı. 

Zeybekci, TAMPF'nin Türkiye'nin kritik günlerinde çok büyük bir görev üstlendiğini söyledi. TAMPF'nin talep ve sorularını dinleyen Zeybekci, "Perakende yasasının düzenlenmesi ile ilgili bir düzenleme yapılması gerekiyor. Bizim de endişe ettiğimiz çok şey var" diye konuştu.

TAMPF Başkanı Vahap Küçük de Zeybekci'ye bakanlık görevinden dolayı hayırlı olsun dileklerini iletti. Perakende sektörünün 80 milyar dolarlık bir büyüklüğü olduğunu belirten Küçük, sektörün 600 bin kişiyi istihdam ettiğini kaydetti. 

Hükümetin de sağladığı destekle sektörün son 10 yılda hızla büyüdüğüne dikkati çeken Küçük, bu durumun istihdam sağlarken aynı zamanda enflasyonu düşürmeye de katkı sağladığını ifade etti.

Küçük, perakende yasasına ilişkin de "Tüketici menfaatini her zaman savunduk. Rekabet ortamı her zaman olsun istiyoruz ama haksız rekabet olmasın istiyoruz" dedi.
ETİKETLER :
YORUMLAR (0)
:) :( ;) :D :O (6) (A) :'( :| :o) 8-) :-* (M)