BASIN TOPLANTISI - ETKİNLİK - KONFERANS
Basın Daveti Türkiye Kurumsal Yatırımcı Yöneticileri Derneği 06 Şubat 2020, 09:30

Türkiye Kurumsal Yatırımcı Yöneticileri Derneği (TKYD), 2019 yılında Emeklilik ve Yatırım Fonları performanslarını ve fonlara artan ilgiyi açıklıyor. 06 Şubat 2020...

Tüm Etkinlikleri Göster
BANKA HİSSELERİ
Hisse Fiyat Değişim(%) Piyasa Değeri

E-posta listemize kayıt olun, en son haberler adresinize gelsin.

Ana SayfaYaşam-MagazinPepsiCo Türkiye'de atama----

PepsiCo Türkiye'de atama

PepsiCo Türkiye'de atama
30 Temmuz 2018 - 11:53 www.finansgundem.com

PepsiCo Türkiye İnsan Kaynakları Direktörlüğü pozisyonuna Cristina Meson atandı

PepsiCo Türkiye’nin İnsan Kaynakları Direktörlüğü pozisyonuna şirkette uzun yıllardır insan kaynakları alanında görev yapan Cristina Meson getirildi. Haziran ayı itibarıyla göreve atanan Meson, 15 seneye yaklaşan PepsiCo kariyerine şirketin Meksika ofisinde başladı. 

Monterrey ve Meksiko şehirlerinde Kurumsal Gelişim Direktörlüğü görevini yürüten Meson, daha sonra Kıdemli Yetenek Yönetimi Direktörlüğü pozisyonunu üstlendi. 2011-2014 yıllarında PepsiCo’nun Londra ofisine geçen Meson, burada Avrupa bölgesinden sorumlu Kültür ve Bağlılık Kıdemli Direktörü görevini yürüttü. Londra’da ve Barselona’da şirketin farklı departmanlarından sorumlu İnsan Kaynakları Direktörü olarak kariyerine devam eden Meson, Mayıs ayında PepsiCo Türkiye bünyesine katıldı. 

Monterrey Teknoloji Enstitüsü Endüstri ve Sistem Mühendisliği Bölümü’nden mezun olan Meson, İspanyolca ve İngilizce biliyor.

ETİKETLER :
YORUMLAR (0)
:) :( ;) :D :O (6) (A) :'( :| :o) 8-) :-* (M)