BASIN TOPLANTISI - ETKİNLİK - KONFERANS
Basın Daveti Türkiye Kurumsal Yatırımcı Yöneticileri Derneği 06 Şubat 2020, 09:30

Türkiye Kurumsal Yatırımcı Yöneticileri Derneği (TKYD), 2019 yılında Emeklilik ve Yatırım Fonları performanslarını ve fonlara artan ilgiyi açıklıyor. 06 Şubat 2020...

Tüm Etkinlikleri Göster
BANKA HİSSELERİ
Hisse Fiyat Değişim(%) Piyasa Değeri

E-posta listemize kayıt olun, en son haberler adresinize gelsin.

Ana SayfaGündemPentagon'dan yeni UFO açıklaması----

Pentagon'dan yeni UFO açıklaması

Pentagon'dan yeni UFO açıklaması
20 Mayıs 2021 - 14:31 www.finansgundem.com

ABD Donanmasına ait bir geminin yakınında çekilen UFO görüntüleriyle ilgili Pentagon'dan "İnceleniyor" açıklaması geldi. Eski ABD Başkanı Barack Obama da sorular üzerine, "Tam olarak nasıl hareket ettiklerini ve yönlerini bilmiyoruz" dedi.

ABD Savunma Bakanlığının (Pentagon) elindeki UFO görüntüleri tartışması devam ediyor.

Ülkenin San Diego kenti kıyılarında siyah bir objenin denize inerek ortadan kaybolduğu görüntülerine Pentagon'dan açıklama geldi.

Pentagon, görüntülerin incelendiğini, raporun kamuoyu ile paylaşılacağını belirtti.

"Tanımlanamayan uçan nesne"

ABD Donanması, FLIR1 adını verdiği bir video kaydetmişti. 2015 yılında kaydedilen görüntülerde bir cismin gökyüzünde hareket ettiği görülüyor.

Atlantik Okyanusu'nun 35 bin feet yukarısında üçgen şeklinde bir obje, Pentagon tarafından tanımlanamayan uçan nesne olarak nitelendirildi.

Görüntüleri paylaşan belgeselci Jeremy Corbell, "Bu ya dünyadan ya da değil, henüz bilmiyoruz. Bu, öğrenmeye devam edeceğimiz daha büyük bir şeyin parçası" dedi.

Obama'dan UFO açıklaması

James Corden'ın The Late Late Show programına katılan eski ABD Başkanı Barack Obama da UFO ile ilgili sorular üzerine konuştu. Obama, videoda gözüken nesnelerin ne olduklarını çözemediklerini vurgulayarak, "Tam olarak nasıl hareket ettiklerini ve yönlerini bilmiyoruz. Kolay açıklanabilir bir rotaları da yok. Tahminimce insanlar halen bu işin araştırılmasına oldukça önem veriyor ama bugün size söyleyebilecek başka bir şeyim yok" dedi.

UFO tartışmalarına Obama da katıldı

 

ABD'li eski pilotlardan UFO itirafı

 

YORUMLAR (0)
:) :( ;) :D :O (6) (A) :'( :| :o) 8-) :-* (M)