BASIN TOPLANTISI - ETKİNLİK - KONFERANS
Basın Daveti Türkiye Kurumsal Yatırımcı Yöneticileri Derneği 06 Şubat 2020, 09:30

Türkiye Kurumsal Yatırımcı Yöneticileri Derneği (TKYD), 2019 yılında Emeklilik ve Yatırım Fonları performanslarını ve fonlara artan ilgiyi açıklıyor. 06 Şubat 2020...

Tüm Etkinlikleri Göster
BANKA HİSSELERİ
Hisse Fiyat Değişim(%) Piyasa Değeri

E-posta listemize kayıt olun, en son haberler adresinize gelsin.

Ana SayfaGündemPentagon YPG/PKK'daki silahlar sorusuna yanıt veremedi----

Pentagon YPG/PKK'daki silahlar sorusuna yanıt veremedi

Pentagon YPG/PKK'daki silahlar sorusuna yanıt veremedi
24 Aralık 2018 - 05:59 www.finansgundem.com

Suriye'den çekilme hazırlığına giren ABD Savunma Bakanlığı (Pentagon),terör örgütü YPG/PKK'ya verilen silahların geri alınması sorusuna net bir cevap vermedi

ABD Savunma Bakanlığı (Pentagon),terör örgütü YPG/PKK'ya verilen silahların geri alınması konusunda net bir açıklama yapmaktan kaçındı.

AA'nnı haberine göre; Pentagon Sözcüsü Binbaşı Sean Robertson, Suriye'de YPG/PKK'ya verilen silahların geri alınıp alınmayacağına yönelik soruya yazılı bir açıklama yaptı.

Açıklamasında, SDF'in (YPG/PKK) bölgede DEAŞ'a karşı etkili bir ortak olduğunu ileri süren Robertson, "SDF'ye verilen silahların sınırlı, görevlere özel olacağı ve DEAŞ'ı yenilgiye uğratma hedefine ulaşmak için kademeli olarak sağlanacağı konusunda her zaman açık olduk." ifadelerini kullandı.

Kendisine ikinci kez yöneltilen soruya da net bir cevap vermekten kaçınarak Pentagon politikası gereği devam eden operasyonlar konusunda detay veremeyeceğini belirten Robertson, ABD birliklerinin güvenli ve bilinçli bir şekilde Suriye'den çıkarılması konusuna odaklandıklarını ifade etti.

ETİKETLER :
YORUMLAR (0)
:) :( ;) :D :O (6) (A) :'( :| :o) 8-) :-* (M)