BASIN TOPLANTISI - ETKİNLİK - KONFERANS
Basın Daveti Türkiye Kurumsal Yatırımcı Yöneticileri Derneği 06 Şubat 2020, 09:30

Türkiye Kurumsal Yatırımcı Yöneticileri Derneği (TKYD), 2019 yılında Emeklilik ve Yatırım Fonları performanslarını ve fonlara artan ilgiyi açıklıyor. 06 Şubat 2020...

Tüm Etkinlikleri Göster
BANKA HİSSELERİ
Hisse Fiyat Değişim(%) Piyasa Değeri

E-posta listemize kayıt olun, en son haberler adresinize gelsin.

Ana SayfaGündemPentagon, Ukrayna'ya destek için harekete geçti----

Pentagon, Ukrayna'ya destek için harekete geçti

Pentagon, Ukrayna'ya destek için harekete geçti
13 Nisan 2022 - 01:59 www.finansgundem.com

Pentagon, Ukrayna'nın silah ve mühimmat ihtiyacının kısa ve uzun dönemde karşılanması için ABD'nin önde gelen 8 savunma şirketi ile toplantı yapacak.

ABD Savunma Bakanlığı'ndan (Pentagon) bir yetkili, Savunma Bakanı Yardımcısı Kathleen Hicks'in ve ülkenin en büyük 8 savunma şirketinin katılacağı bir toplantı yapılacağını söyledi.

Yetkili, "Mevcut sistemlerin üretimini hızlandırmak ve Bakanlığın Ukrayna'ya devam eden güvenlik yardımı ve ABD ile müttefik/ortak güçlerin uzun vadeli hazırlığı için kritik olan yeni, modernize edilmiş kabiliyetler geliştirmek için endüstri önerilerini ele alacağız" sözlerini kullandı. 

"Savunma sanayii ile stratejik odaklı görüşmeler yapıyoruz"

Raytheon, Lockheed Martin, Boeing ve Nortrop Grumman gibi savunma devlerinin temsilcilerinin katılacağı toplantıda Ukrayna yardımlarının konuşulacağını belirten yetkili, "Burada Ukrayna'ya kısa ve uzun dönemde sağlayacağımız yardımlar için hazırlıkları da konuşacağız" dedi.

Yetkili, "Bu uzun sürecek çatışmayı ülke olarak desteklemeye devam etmek için Ukrayna halkının, kendi ulusal güvenlik ihtiyaçlarımızın ve müttefiklerimizin uzun vadeli ihtiyaçlarının desteklenmesini sağlamak üzere savunma sanayii ile stratejik odaklı görüşmeler yapıyoruz" diye konuştu

Pentagon yetkilisi aynı zamanda kendi stoklarından Ukrayna'ya silah ve mühimmat sağlayan ülkelerin ihtiyaçlarının karşılanmasını için yapılacak hazırlıkların da bu toplantıda görüşüleceğini belirtti.

Biden, Putin'in Ukrayna'da 'soykırım' yaptığını savundu

 

Dünya Bankası'ndan Ukrayna için yeni paket hazırlığı

 

Pentagon: Rusya'nın kimyasal silah kullandığı iddialarını inceliyoruz

 

Pentagon'dan Ukrayna'daki S-300'ler hakkında açıklama

 

YORUMLAR (0)
:) :( ;) :D :O (6) (A) :'( :| :o) 8-) :-* (M)