BASIN TOPLANTISI - ETKİNLİK - KONFERANS
Basın Daveti Türkiye Kurumsal Yatırımcı Yöneticileri Derneği 06 Şubat 2020, 09:30

Türkiye Kurumsal Yatırımcı Yöneticileri Derneği (TKYD), 2019 yılında Emeklilik ve Yatırım Fonları performanslarını ve fonlara artan ilgiyi açıklıyor. 06 Şubat 2020...

Tüm Etkinlikleri Göster
BANKA HİSSELERİ
Hisse Fiyat Değişim(%) Piyasa Değeri

E-posta listemize kayıt olun, en son haberler adresinize gelsin.

Ana SayfaGündemPentagon: Putin'in önünde hala diplomasi seçeneği var----

Pentagon: Putin'in önünde hala diplomasi seçeneği var

Pentagon: Putin'in önünde hala diplomasi seçeneği var
24 Şubat 2022 - 04:35 www.finansgundem.com

Pentagon Sözcüsü John Kirby, diplomasi seçeneğinin halen Rusya Devlet Başkanı Vladimir Putin'in önünde olduğunu söyledi.

Günlük basın toplantısında değerlendirmelerde bulunan ABD Savunma Bakanlığı Sözcüsü John Kirby, Rusya'nın Ukrayna sınırına yakın bölgelere askeri yığınağına ilişkin açıklamada bulundu.

"Halen kabiliyetlerini, yakın zaman içinde potansiyel bir adım atacağına inanmamıza neden olacak şekilde yerleştiriyor. Bunun nasıl bir adım olacağını ve zamanlamasının nasıl olacağından emin değiliz ama Rusya'nın güçlerini sınıra doğru yaklaştırmaya devam ettiğini ve kendilerini Ukrayna'ya askeri harekat düzenleyecek ileri bir teyakkuz seviyesine çıkardıklarını görüyoruz."

"Ukrayna'nın yanında durmaya devam edeceğiz"

Kirby, ABD'nin yanı sıra diğer NATO ülkelerinin de aynı şekilde Rusya'nın Ukrayna'ya saldırmaya kararlı olduğunu düşündüğünü ifade etti.

Sözcü, ABD'nin Ukrayna'ya siber saldırılara karşı direniş eğitimi verdiklerini ve Ukrayna'nın yanında durmaya devam edeceklerini vurguladı.

Kirby, Putin'in Ukrayna'ya savaş açarak sadece Ukraynalıların hayatını değil aynı zamanda Rus askerlerinin hayatını da tehlikeye attığını söyledi.

"Tekraren ifade ediyorum, bu şekilde olmak zorunda değil. Başka bir tercih yapabilir. Halen elindeki seçeneklerden biri diplomasidir. Ancak bunu tercih ettiğine dair emare göremiyoruz."

Ukrayna, BM Güvenlik Konseyini tekrar acil toplantıya çağırdı

 

Donbas bölgesinden Rusya'ya tahliye edilenlerin sayısı 100 bine yaklaştı

 

Ukrayna, Rusya'nın Kırım'da provakasyon hazırlığında olduğunu iddia etti

 

ABD halkı, Rusya-Ukrayna krizinde 'öncü role' karşı

 

YORUMLAR (0)
:) :( ;) :D :O (6) (A) :'( :| :o) 8-) :-* (M)