BASIN TOPLANTISI - ETKİNLİK - KONFERANS
Basın Daveti Türkiye Kurumsal Yatırımcı Yöneticileri Derneği 06 Şubat 2020, 09:30

Türkiye Kurumsal Yatırımcı Yöneticileri Derneği (TKYD), 2019 yılında Emeklilik ve Yatırım Fonları performanslarını ve fonlara artan ilgiyi açıklıyor. 06 Şubat 2020...

Tüm Etkinlikleri Göster
BANKA HİSSELERİ
Hisse Fiyat Değişim(%) Piyasa Değeri

E-posta listemize kayıt olun, en son haberler adresinize gelsin.

Ana SayfaGündemPençe Harekatı'nda 9 terörist etkisiz hale getirildi----

Pençe Harekatı'nda 9 terörist etkisiz hale getirildi

Pençe Harekatı'nda 9 terörist etkisiz hale getirildi
28 Mayıs 2019 - 17:12 www.finansgundem.com

Irak'ın kuzeyindeki Hakurk bölgesinde dün başlatılan Pençe Harekatı'nda şu ana kadar 9 teröristin etkisiz hale getirildiği bildirildi.

Milli Savunma Bakanlığı, Irak Hakurk bölgesinde şu ana kadar 9 terörist etkisiz hale getirildiğini açıkladı.

Bakanlık tarafından yapılan açıklamada şöyle denildi: "Türk Silahlı Kuvvetleri tarafından 27 Mayıs 2019 tarihinde başlatılan Pençe harekatının yeni safhası planlandığı şekilde başarı ile devam etmektedir.

Gece icra edilen hava hücum harekâtı ile bölgeye indirilen komando birliklerimiz, zor hava ve arazi şartlarına rağmen bölgede arama ve tarama faaliyetlerini başarı ile sürdürmektedir.

Daha önce BTÖ tarafından yerleştirilmiş mayın ve EYP’ler etkisiz hale getirilmekte, tespit edilen sığınak ve barınaklar imha edilmektedir. Şu ana kadar 9 terörist etkisiz hale getirilmiştir.

Hakurk bölgesinde icra edilen bu harekatla koordineli olarak uzun menzilli ateş destek vasıtaları ile Kandil ve Asos bölgelerinde daha önce tespit edilmiş olan BTÖ’ye ait barınak ve sığınaklar imha edilmiştir. Harekat planlandığı şekilde devam etmektedir."

YORUMLAR (0)
:) :( ;) :D :O (6) (A) :'( :| :o) 8-) :-* (M)