BASIN TOPLANTISI - ETKİNLİK - KONFERANS
Basın Daveti Türkiye Kurumsal Yatırımcı Yöneticileri Derneği 06 Şubat 2020, 09:30

Türkiye Kurumsal Yatırımcı Yöneticileri Derneği (TKYD), 2019 yılında Emeklilik ve Yatırım Fonları performanslarını ve fonlara artan ilgiyi açıklıyor. 06 Şubat 2020...

Tüm Etkinlikleri Göster
BANKA HİSSELERİ
Hisse Fiyat Değişim(%) Piyasa Değeri

E-posta listemize kayıt olun, en son haberler adresinize gelsin.

Ana SayfaGündemPence: ABD, çıkarlarını ve bölgesel müttefiklerini savunmaya hazır----

Pence: ABD, çıkarlarını ve bölgesel müttefiklerini savunmaya hazır

Pence: ABD, çıkarlarını ve bölgesel müttefiklerini savunmaya hazır
17 Eylül 2019 - 20:53 www.finansgundem.com

ABD Başkan Yardımcısı Mike Pence, Suudi Aramco saldırısı sonrası çıkarlarını ve bölgesel müttefiklerini savunmaya hazır olduklarını söyledi

Washington’da bir etkinlikte konuşan ABD Başkan Yardımcısı Mike Pence, “Bu hafta sonu Suudi Arabistan’da düzenlenen saldırıların ardından size söz veriyorum, biz hazırız. Başkanın dediği gibi, biz kimseyle savaşmak istemiyoruz. Fakat ABD hazır, bölgedeki çıkarlarımızı ve müttefiklerimizi savunacağız” sözlerini kullandı.

Daha önce, ABD Başkanı Donald Trump başta olmak üzere ABD yetkilileri, Suudi Arabistan’da iki büyük petrol tesisine yapılan saldırılardan İran’ı sorumlu göstermişti. Tahran ise bu suçlamaları reddetmişti. 

“İRAN’I SUÇLAMAK HİÇBİR ŞEYİ DEĞİŞTİRMEZ”

İran Dışişleri Bakanı Cevad Zarif, ABD’nin Suudi Arabistan’daki saldırılarla ilgili İran’ı suçlaması üzerine sosyal medya hesabından açıklama yayınladı. İran’ı suçlamanın hiçbir şeyi değiştirmeyeceğini söyleyen Zarif, savaşı bitirmenin herkes için tek çözüm olduğunu söyledi. Zarif açıklamasında, “Sadece hayal edin. ABD, kendi silahlarıyla müttefiklerinin 4 senedir bebeklerin üzerine bomba yağdırmalarına üzülmüyor. Ancak savaş mağdurları, saldırganların petrol tesislerine reaksiyon gösterince çok üzülüyor” ifadelerini kullandı.

YORUMLAR (0)
:) :( ;) :D :O (6) (A) :'( :| :o) 8-) :-* (M)