BASIN TOPLANTISI - ETKİNLİK - KONFERANS
Basın Daveti Türkiye Kurumsal Yatırımcı Yöneticileri Derneği 06 Şubat 2020, 09:30

Türkiye Kurumsal Yatırımcı Yöneticileri Derneği (TKYD), 2019 yılında Emeklilik ve Yatırım Fonları performanslarını ve fonlara artan ilgiyi açıklıyor. 06 Şubat 2020...

Tüm Etkinlikleri Göster
BANKA HİSSELERİ
Hisse Fiyat Değişim(%) Piyasa Değeri

E-posta listemize kayıt olun, en son haberler adresinize gelsin.

Ana SayfaGündemPelosi'den 2020 ABD seçimleriyle ilgili net mesaj----

Pelosi'den 2020 ABD seçimleriyle ilgili net mesaj

Pelosi'den 2020 ABD seçimleriyle ilgili net mesaj
04 Kasım 2020 - 07:56 www.finansgundem.com

ABD Başkanı Trump'la girdiği polemiklerle de adından sıkça söz ettiren ABD Temsilciler Meclis Nancy Pelosi, seçim süreciyle ilgili 'Herhangi bir hileye karşı demokrasimizi korumaya hazırız' diyerek her iki tarafa da çok net bir mesaj vermiş oldu

ABD Temsilciler Meclis'e seçilen ilk kadın başkan olan ve mevcut görevini sürdüren Nancy Pelosi, adeta nefesleri kesen 2020 ABD Başkanlık seçimiyle ilgili oldukça dikkat çeken çok kritik bir açıklamada bulundu.

ABD Başkanı Trump'la girdiği polemiklerle de adından sıkça söz ettiren ABD Temsilciler Meclis Nancy Pelosi, seçim süreciyle ilgili 'Herhangi bir hileye karşı demokrasimizi korumaya hazırız' diyerek her iki tarafa da çok net bir mesaj vermiş oldu.

Pelosi kimdir?

Nancy Patricia D'Alesandro Pelosi 26 Mart 1940 yılında dünyaya geldi. ABD Temsilciler Meclisi'nin 60. meclis başkanıydı. 2007 yılına kadar Temsilciler Meclisi'nde azınlıkta bulunan Demokratların liderliğini yürütmekte olan Pelosi 2006 yılı Kasım ayında yapılan ara seçimlerde Demokratik Parti'nin Temsilciler Meclisi'nde çoğunluğu ele geçirmesi sonucu, Meclis oturumuyla yapılan oylamayı kazanarak ABD tarihinde bu göreve seçilen ilk kadın olmuştur. 4 Ocak 2007-5 Ocak 2011 tarihleri arasında Meclis Başkanlığı görevini yürütmüş olan Pelosi, ABD tarihinde devlet kademelerinde en üst düzeye ulaşmış kadındır. Şimdiye kadar Meclis başkanı görevine seçilen ilk Kaliforniyalı ve ilk İtalyan kökenli Amerikalı olma ayrıcalıklarını da elinde tutmaktadır.

Biden hem oy oranında hem de delege sayısında önde

 

Trump ve Biden reklama 1 milyar dolardan fazla harcadı

 

ETİKETLER :
YORUMLAR (0)
:) :( ;) :D :O (6) (A) :'( :| :o) 8-) :-* (M)