BASIN TOPLANTISI - ETKİNLİK - KONFERANS
Basın Daveti Türkiye Kurumsal Yatırımcı Yöneticileri Derneği 06 Şubat 2020, 09:30

Türkiye Kurumsal Yatırımcı Yöneticileri Derneği (TKYD), 2019 yılında Emeklilik ve Yatırım Fonları performanslarını ve fonlara artan ilgiyi açıklıyor. 06 Şubat 2020...

Tüm Etkinlikleri Göster
BANKA HİSSELERİ
Hisse Fiyat Değişim(%) Piyasa Değeri

E-posta listemize kayıt olun, en son haberler adresinize gelsin.

Ana SayfaGündemPazar yerlerine sosyal mesafe ayarı----

Pazar yerlerine sosyal mesafe ayarı

Pazar yerlerine sosyal mesafe ayarı
06 Nisan 2020 - 15:20 www.finansgundem.com

Mersin'de, korona virüs önlemleri kapsamında merkez Akdeniz ilçesindeki pazar yerlerinde müşteriler, pazar tezgahlarının önüne çekilen şeritlerin arkasından alışverişini yaptı.

Korona virüs salgınına karşı pazar yerlerinde alınan önlemler Mersin'de de uygulanmaya başlandı.

Merkez Akdeniz ilçesi semt pazarlarında giriş ve çıkışlar 2'ye indirildi. Pazarların girişinde vatandaşlara eldiven, maske ve dezenfektan dağıtılırken, alışverişler şeritlerin arkasından yapıldı.

Pazar esnafının tamamı eldiven ve maske takarken, 20 yaşından küçüklerin pazarda olmaması dikkati çekti. Ekiplerle birlikte Güneş Mahallesi’ndeki semt pazarında denetleme yapan Belediye Başkanı Mustafa Gültak, vatandaşlara eldiven, maske ve dezenfektan dağıttı. Sık sık vatandaşlara uyarılarda bulunan Başkan Gültak, pazar esnafını da denetledi.

Denetimin ardından açıklamalarda bulunan Başkan Gültak, "Korona virüs salgınına karşı denetimlerimiz ve çalışmalarımız devam ediyor.  Pazar yerlerinde eldivensiz ve maskesiz kimsenin girmesine izin vermiyoruz. Hazırladığımız maske ve dezenfektanları dağıtıyoruz. Esnafımızın hepsi kurallara uyuyor. Kurallara uyduğumuz zaman sorun çıkmayacaktır. Mecbur kalmadığımız sürece evden çıkmayalım" dedi.






ETİKETLER :
YORUMLAR (0)
:) :( ;) :D :O (6) (A) :'( :| :o) 8-) :-* (M)