BASIN TOPLANTISI - ETKİNLİK - KONFERANS
Basın Daveti Türkiye Kurumsal Yatırımcı Yöneticileri Derneği 06 Şubat 2020, 09:30

Türkiye Kurumsal Yatırımcı Yöneticileri Derneği (TKYD), 2019 yılında Emeklilik ve Yatırım Fonları performanslarını ve fonlara artan ilgiyi açıklıyor. 06 Şubat 2020...

Tüm Etkinlikleri Göster
BANKA HİSSELERİ
Hisse Fiyat Değişim(%) Piyasa Değeri

E-posta listemize kayıt olun, en son haberler adresinize gelsin.

Ana SayfaÖdeme SistemleriPayPal kripto para işlem limitini yükseltti----

PayPal kripto para işlem limitini yükseltti

PayPal kripto para işlem limitini yükseltti
16 Temmuz 2021 - 12:23 www.finansgundem.com

PayPal, kripto para işlemlerinde daha fazla esneklik ve daha fazla işlev sloganıyla kripto para işlem limitini 100.000 dolara çıkardı.

Ödeme sağlayıcısı PayPal, kullanıcıların haftalık 100 bin dolara kadar kripto para satın almalarına izin veriyor.

Perşembe günü yapılan duyuruda PayPal, Amerika Birleşik Devletleri merkezli belirli müşteriler için kripto para satın alma limiti haftada 20 bin dolardan 100 bin dolara çıkardığını söyledi. Şirket, bu hamleyle kullanıcılara "kripto para satın almada daha fazla seçenek ve esneklik" vermeyi amaçladığını söyledi.

PayPal, Ekim 2020'de kripto para alanına geçeceğini ve daha sonra Amerika Birleşik Devletleri merkezli müşterilerin alım satım ve ödemeler için kripto para kullanmalarına izin vereceğini duyurdu. Şirket başlangıçta kullanıcıların her hafta 10 bin dolar kripto para satın almakla sınırlı olacağını duyursa da, özellik 20 bin dolar sınırıyla başlatılmıştı.

Platform, geçen yıldan bu yana kripto para kullanıcıları için özelliklerini genişletiyor ve önde gelen borsalar üzerinden alımlara izin vermek için Coinbase ile ortaklık kurdu. PayPal'a ait ödeme şirketi Venmo, nisan ayında kripto para işlemlerini başlattı. Venmo duyurusundan önce CEO Dan Schulman, PayPal'daki kripto işlemlerinin aylık ortalama hacminin birkaç ay içinde 200 milyon dolara ulaşmasını beklediğini söyledi.

Analitik sitesi Statista'ya göre PayPal, 2021'in ilk çeyreği itibarıyla yaklaşık 392 milyon aktif kullanıcı hesabına sahipti. Şirket, Blockchain Capital ve blockchain istihbarat platformu TRM Labs dahil olmak üzere blockchain odaklı firmalara yatırım yapmaya devam ediyor.

Merkez Bankası piyasaya 70 milyar TL verdi

Bitcoin madencileri Türkiye'ye geliyor

MASAK, FETÖ'nün kara parasının peşinde: Kripto izleri!

 

ETİKETLER :
YORUMLAR (0)
:) :( ;) :D :O (6) (A) :'( :| :o) 8-) :-* (M)