BASIN TOPLANTISI - ETKİNLİK - KONFERANS
Basın Daveti Türkiye Kurumsal Yatırımcı Yöneticileri Derneği 06 Şubat 2020, 09:30

Türkiye Kurumsal Yatırımcı Yöneticileri Derneği (TKYD), 2019 yılında Emeklilik ve Yatırım Fonları performanslarını ve fonlara artan ilgiyi açıklıyor. 06 Şubat 2020...

Tüm Etkinlikleri Göster
BANKA HİSSELERİ
Hisse Fiyat Değişim(%) Piyasa Değeri

E-posta listemize kayıt olun, en son haberler adresinize gelsin.

Ana SayfaGündemPaulo Coelho’dan Kobe Bryant hayranlarını yıkan karar!----

Paulo Coelho’dan Kobe Bryant hayranlarını yıkan karar!

Paulo Coelho’dan Kobe Bryant hayranlarını yıkan karar!
28 Ocak 2020 - 15:01 www.finansgundem.com

Brezilyalı ünlü yazar Paulo Coelho, Kobe Bryant ile birlikte bir çocuk kitabı yazmaya başladıklarını, ancak efsane basketbolcunun hayatını kaybetmesinin ardından şimdiye kadar yazdıkları bölümleri sildiğini açıkladı

Basketbolun efsane ismi Kobe Bryant’ın helikopter kazasında hayatını kaybetmesinin yankıları sürüyor. Dünyayı yasa boğan ölüm sonrası birçok ünlü üzüntüsünü dile getiren açıklamalar yaparken, Brezilyalı yazar Paulo Coelho’nun açıklaması, Kobe Bryant hakkında bilinmeyen bir gerçeği de gün yüzüne çıkardı. Paulo Coelho, Kobe Bryant ile birlikte bir çocuk kitabı yazmaya başladıklarını söyledi.

Skor'un haberine göre dünyaca ünlü yazar Paulo Coelho, Kobe Bryant ile birlikte yazmaya başladıkları kitabı, efsane ismin ölümünün ardından bitirmemeye karar verdiğini belirtti. Kobe Bryant olmadan kitabı yazmaya devam etmenin bir anlamı olmadığının altını çizen Paulo Coelho, şimdiye kadar yazdıkları bölümleri sildiğini söyledi. The Associated Press’e konuşan Paulo Coelho, 2016 yılından bu yana kitap projesi hakkında Kobe Bryant ile çalıştıklarını açıkladı.

Paulo Coelho, İsviçre’nin Geneva şehrindeki evinden yaptığı açıklamada şu ifadeleri kullandı:

“Kobe Bryant’ın hayatını kaybettiğini öğrendikten birkaç saat sonra kitabın taslağını silmeye karar verdim. Çünkü bu kitabı o olmadan yayınlamak bana doğru gelmedi. Bu kitabı onsuz yayınlamanın hiçbir anlamı yok. Ondan öğrendiğim şeyleri, ne kadar yaşamın kendisinden büyük bir insan olduğunu bir gün yazabilirim ama bu çocuk kitabı basılmayacak. Bu trajik ölüm, onun sadece ABD için değil, dünya için ne kadar önemli olduğunu gösterdi.”

BRYANT HAYRANLARI HAYAL KIRIKLIĞINA UĞRADI

Paulo Coelho’nun bu kararı, Kobe Bryant hayranları arasında büyük bir hayal kırıklığına neden oldu. Efsane ismin hayranları, Brezilyalı yazara sosyal medya üzerinden taslağı silmemesi konusunda çağrıda bulundular.

Brezilyalı yazarı mesaj yağmuruna tutan Kobe Bryant hayranları, yine de Paulo Coelho’nun taslağı silmesine engel olamadılar.

YORUMLAR (0)
:) :( ;) :D :O (6) (A) :'( :| :o) 8-) :-* (M)