BASIN TOPLANTISI - ETKİNLİK - KONFERANS
Basın Daveti Türkiye Kurumsal Yatırımcı Yöneticileri Derneği 06 Şubat 2020, 09:30

Türkiye Kurumsal Yatırımcı Yöneticileri Derneği (TKYD), 2019 yılında Emeklilik ve Yatırım Fonları performanslarını ve fonlara artan ilgiyi açıklıyor. 06 Şubat 2020...

Tüm Etkinlikleri Göster
BANKA HİSSELERİ
Hisse Fiyat Değişim(%) Piyasa Değeri

E-posta listemize kayıt olun, en son haberler adresinize gelsin.

Ana SayfaYaşam-MagazinPaul Newman, Türk kayısısı satıyor----

Paul Newman, Türk kayısısı satıyor

Paul Newman, Türk kayısısı satıyor
08 Ekim 2016 - 08:32 www.finansgundem.com

Milliyet'ten Ali Eyüboğlu, Oscar'lı oyuncu Paul Newman'ın Türkiye'den ithal ettiği kayısıları sattığını yazdı. İşte Eyüboğlu'nun Milliyet'te yer alan o yazısı

Düne kadar Oscar, Golden Globe, Cannes ve Emmy ödüllü oyuncu Paul Newman’ın Türkiye’den ithal ettiği kayısıları ABD’de paketleyip organik olarak sattığını bilmiyorduk.  
Bunu “vatandaş gazeteciliği”nin en güzel örneğini sergileyen oyuncu Fadik Sevin Atasoy’dan öğrendik.  

Satın aldığı kayısı paketinin fotoğrafını çekip, “Film yıldızı deyip geçmeyin, Paul Newman’ın gıda sektöründeki markası; Türk kayısılarını Amerika’ya satıyor, biz de 5 dolara alıp yiyoruz” notuyla paylaşınca haberdar olduk bundan.  

Atasoy’a, kayısıların Türkiye’den geldiğine dair bir vurgu var mı diye sordum sosyal medya aracılığıyla. Oyuncunun yanıtı şu oldu bana:  

“Ali Abicim, Paul Newman kayısılarını haberci titizliğiyle inceledim. Fotosunu da yolluyorum. Sağ alt köşede Türk malı yazıyor.”  

2008 yılında ölen sanatçının miras bıraktığı markanın Türk kayısısını alıp, ABD’ye pazarlaması, Türkiye açısından pazarlanması gereken bir şey değil mi?   

ETİKETLER :
YORUMLAR (0)
:) :( ;) :D :O (6) (A) :'( :| :o) 8-) :-* (M)