BASIN TOPLANTISI - ETKİNLİK - KONFERANS
Basın Daveti Türkiye Kurumsal Yatırımcı Yöneticileri Derneği 06 Şubat 2020, 09:30

Türkiye Kurumsal Yatırımcı Yöneticileri Derneği (TKYD), 2019 yılında Emeklilik ve Yatırım Fonları performanslarını ve fonlara artan ilgiyi açıklıyor. 06 Şubat 2020...

Tüm Etkinlikleri Göster
BANKA HİSSELERİ
Hisse Fiyat Değişim(%) Piyasa Değeri

E-posta listemize kayıt olun, en son haberler adresinize gelsin.

Ana SayfaGündemPatronlar tezgaha geçti satış yaptı----

Patronlar tezgaha geçti satış yaptı

Patronlar tezgaha geçti satış yaptı
09 Haziran 2014 - 06:34 www.finansgundem.com

İstanbul Shopping Fest, Kadir Topbaş, İbrahim Çağlar, Mehmet Büyükekşi, Aziz Torunlar ve Ajda Pekkan'ın çaldığı gong ile başladı

İstanbul'u moda dünyasının çekim merkezi haline getirmeyi amaçlayan İstanbul Shopping Fest (İSF) dün başladı. İstanbul Büyükşehir Belediye Başkanı Kadir Topbaş, İstanbul Ticaret Odası Başkanı İbrahim Çağlar, Türkiye İhracatçılar Meclisi Başkanı Mehmet Büyükekşi, Torunlar GYO Yönetim Kurulu Başkanı ve sanatçı Ajda Pekkan'ın Mall of İstanbul'da gong çalarak başlattığı İSF'de, ilk indirimli satışları ise patronlar yaptı. 
 
50 BİN KİŞİLİK DEV AÇILIŞ 


Ajda Pekkan'ın AVM'nin bahçesinde verdiği konser sonrasında saat 21.00'de Mall of İstanbul'dan içeri giren tüketiciler, yüksek indirimli ürünlere koştu. 50 bin kişinin geldiği belirtilen açılışta 1 TL'ye ayakkabı, 19 TL'ye gömlek, 9 TL'ye kravat ve yüzde 90'a varan indirimli binlerce ürün kapış kapış satıldı. Patronlar açılışa özel hazırladıkları indirimli ürünleri İSF önlüklerini giyerek bizzat sattı. Ürünler bir saat içinde büyük oranda tükendi. 
 
ARTIK DAHA GÜÇLÜ 

Platform başkanlığını İstanbul Büyükşehir Belediye Başkanı Kadir Topbaş'ın üstlendiği ve İstanbul Ticaret Odası'nın da desteğini alan festival, bu yıl çok daha canlı başladı. Kadir Topbaş, dünyada "İstanbul modası" kavramını yaratmak istediklerini söylerken, İTO ve İSF İcra Kurulu Başkanı İbrahim Çağlar ise, "Festival bütün katmanlara yayılan bir organizasyon olacak" diye konuştu. 
 
19 LİRADAN 200 GÖMLEK SATTI

Ramsey Yönetim Kurulu Başkanı Hüseyin Doğan, İSF'nin açılışında 19 TL'ye gömlek, 9 TL'ye de kravat sattı. 200 adet gömlek ve kravatı açılışa özel hazırladıklarını belirten Doğan, "Müşteriler yoğun ilgi gösterdi. Kısa sürede ürünlerin hepsi tükendi" dedi. İSF'nin bu yıl daha fazla güçlendiğini belirten Doğan, müşterilere bizzat satış yapmanın festivalin etkinliğini artırdığını kaydetti. 
 
MÜŞTERİLERİYLE TEK TEK İLGİLENDİ

LC WaIkIkI'nin Yönetim Kurulu Başkanı Vahap Küçük de İSF önlüğü giyerek satış yaptı. Müşterilerle tek tek ilgilenen Küçük, festivale özel hazırladıkları indirimli ürünlerini tanıttı. Bu yıl festivalin perakende sektörü ve İstanbul'un tanıtımına büyük katkı sağlayacağını dile getiren Küçük, "İndirimli satışlarımız devam edecek. Amacımız bu dönemde alışveriş sirkülasyonunu artırmak" dedi. 
 
99 TL'YE SAAT KAPIŞ KAPIŞ

Sat &Sat Yönetim Kurulu Başkanı Ramazan Kaya, festival boyunca saatleri yüzde 25 indirimli satacaklarını söyledi. Bazı ürünlerde yüzde 40 indirim yaptıklarını belirten Kaya, mağazaya gelen müşterilere bizzat satış yaptı. Saat 21.00'den sonra oldukça yoğun geçen satışlarda en çok ilgi çeken ürünlerin başında gerçek fiyatı 449 TL olan ve festival dolayısıyla 99 TL'ye sunulan saatler geldi.
YORUMLAR (0)
:) :( ;) :D :O (6) (A) :'( :| :o) 8-) :-* (M)