BASIN TOPLANTISI - ETKİNLİK - KONFERANS
Basın Daveti Türkiye Kurumsal Yatırımcı Yöneticileri Derneği 06 Şubat 2020, 09:30

Türkiye Kurumsal Yatırımcı Yöneticileri Derneği (TKYD), 2019 yılında Emeklilik ve Yatırım Fonları performanslarını ve fonlara artan ilgiyi açıklıyor. 06 Şubat 2020...

Tüm Etkinlikleri Göster
BANKA HİSSELERİ
Hisse Fiyat Değişim(%) Piyasa Değeri

E-posta listemize kayıt olun, en son haberler adresinize gelsin.

Ana SayfaYaşam-MagazinPati Dokunuşu konseri ile hayvan katliamına 'Dur' çağrısı----

Pati Dokunuşu konseri ile hayvan katliamına 'Dur' çağrısı

Pati Dokunuşu konseri ile hayvan katliamına 'Dur' çağrısı
23 Nisan 2019 - 22:32 www.finansgundem.com

Rap müzik sanatçıları, halk ve Beylikdüzü Belediye Başkanı Mehmet Murat Çalık bir araya gelerek sokak hayvanlarının acımasızca katledilmesine ve şiddetin her türlüsüne “Dur” diyecekler

Ülke genelinde, son zamanlarda, hayvanlara karşı uygulanan şiddet olayları büyük tepki toplarken, bu konuda belediyelerin ortaya koyduğu yaklaşım, çeşitli etkinlikler ile vatandaşları bir araya toplamaya hazırlanıyor. Beylikdüzü Belediyesi bu konuda ilk adımı atan olmanın yanında, kendisini bu konuda destekleyen Rap sanatçıları ile birlikte bir etkinlik düzenliyor.

Beylikdüzü Yaşam Vadisi’nde yapılacak olan konserle ortaya konacak olan tavır ile bu etkinlikte Rap müzik sanatçıları, halk ve Beylikdüzü Belediye Başkanı Mehmet Murat Çalık bir araya gelerek “Şiddete Dur” diyecekler.

Beylikdüzü Belediyesi ve MahsenRecordz iş birliğinde gerçekleştirilecek “Pati Dokunuşu” konserinde, Türkiye’nin önemli rap müzik sanatçılarından Fuat Ergin ve Hayki’de etkinliğe verdikleri destek ile tepkilerini ortaya koyarak, vatandaşlar ile birlikte "Şiddete Dur" mottosu altında isyanlarını dile getirecekler.

Etkinlik Tarihi: 28.04.19 Pazar

Saati: 15:00

Yer: Beylikdüzü Yaşam Vadisi

Katılımcılar;

Beylikdüzü Belediye Başkanı Sayın Mehmet Murat Çalık, Hayki, Kezzo, Ozan Erturan, Dipnot, Enes İshak, Melodirhyme, Sanık, Ogün İnan, Aracı Ezgi, Dj Ayhan Özer.

YORUMLAR (0)
:) :( ;) :D :O (6) (A) :'( :| :o) 8-) :-* (M)