BASIN TOPLANTISI - ETKİNLİK - KONFERANS
Basın Daveti Türkiye Kurumsal Yatırımcı Yöneticileri Derneği 06 Şubat 2020, 09:30

Türkiye Kurumsal Yatırımcı Yöneticileri Derneği (TKYD), 2019 yılında Emeklilik ve Yatırım Fonları performanslarını ve fonlara artan ilgiyi açıklıyor. 06 Şubat 2020...

Tüm Etkinlikleri Göster
BANKA HİSSELERİ
Hisse Fiyat Değişim(%) Piyasa Değeri

E-posta listemize kayıt olun, en son haberler adresinize gelsin.

Ana SayfaGündemPastırma sıcakları geliyor----

Pastırma sıcakları geliyor

Pastırma sıcakları geliyor
25 Ekim 2022 - 09:36 www.finansgundem.com

Meteoroloji Genel Müdürlüğü tarafından yapılan değerlendirmelere göre yurt genelinde pastırma sıcakları etkili olacak. Soğuk havaların yerine bir süreliğine de olsa güneşli günler geçecek.

Mevsim normallerinde görülen soğuk hava, yurdun güney kesimlerinde yerini "pastırma sıcakları"na bıraktı. Hafta sonuna kadar iç ve kuzey kesimlerde sıcaklıkların daha da düşmesi, güney kesimlerde ise mevsim normallerinin üzerinde kalması bekleniyor.

Meteoroloji Genel Müdürlüğü tarafından yapılan son değerlendirmelere göre bugün yurdun kuzeydoğu kesimlerinin parçalı, yer yer çok bulutlu, sabah saatlerinde Artvin çevrelerinin yağmur ve sağanak, iç ve yüksek kesimlerinin karla karışık yağmur ve kar yağışlı, diğer yerlerin az bulutlu ve açık geçeceği tahmin ediliyor. Gece saatlerinde Marmara'nın güneyi, İç Ege, İç Anadolu'nun kuzeyi ile Batı ve Orta Karadeniz'in iç kesimlerinde pus ve yer yer sis bekleniyor.

Hava sıcaklıklarının hafta boyunca, Kıyı Ege, Akdeniz ve Güneydoğu'da mevsim normallerinin üzerinde, iç ve kuzey kesimlerde ise mevsim normallerinde seyretmesi bekleniyor.

Hafta sonuna kadar günün en yüksek sıcaklık değerleri, Adana'da 30, Diyarbakır'da 24, Antalya'da 28, İzmir'de 27, Samsun'da 24, Ankara'da 19, İstanbul'da 22 derece civarında seyredecek.

IFRC ve BM uyardı! Aşırı sıcaklar daha ölümcül olabilir

 

En yüksek sıcaklık Şırnak'ta en düşük sıcaklık Erzurum'da kaydedildi

 

Fransa'da yeni tasarruf tedbiri: Sıcak su tankları devre dışı kalabilecek

 

Antalya'da 83 yıl sonra sıcaklık rekoru

 

YORUMLAR (0)
:) :( ;) :D :O (6) (A) :'( :| :o) 8-) :-* (M)