BASIN TOPLANTISI - ETKİNLİK - KONFERANS
Basın Daveti Türkiye Kurumsal Yatırımcı Yöneticileri Derneği 06 Şubat 2020, 09:30

Türkiye Kurumsal Yatırımcı Yöneticileri Derneği (TKYD), 2019 yılında Emeklilik ve Yatırım Fonları performanslarını ve fonlara artan ilgiyi açıklıyor. 06 Şubat 2020...

Tüm Etkinlikleri Göster
BANKA HİSSELERİ
Hisse Fiyat Değişim(%) Piyasa Değeri

E-posta listemize kayıt olun, en son haberler adresinize gelsin.

Ana SayfaGündemPaşinyan'dan 'erken seçim' açıklaması----

Paşinyan'dan 'erken seçim' açıklaması

Paşinyan'dan 'erken seçim' açıklaması
18 Mart 2021 - 14:16 www.finansgundem.com

Ermenistan Başbakanı Nikol Paşinyan, 20 Haziran’da erken parlamento seçimlerine gidileceğini açıkladı.

Ermenistan Başbakanı Nikol Paşinyan erken seçimlerin 20 Haziran'da yapılacağını duyurdu. Paşinyan önderliğindeki 'Benim Adımım Partisi' üyesi Romanos Petrosyan, erken parlamento seçimleri düzenleme kararının açıklanacağını belirtti.

Geçtiğimiz gün kabine toplantısının ardından gazetecilerin sorularını yanıtlayan Petrosyan, "Erken seçimlere hazırlanıyoruz. Erken seçim kararı ve tarihinin bugün veya yarın açıklanacağını düşünüyorum" demişti.

ATEŞKESİ KABUL ETTİĞİ İÇİN İSTİFA ÇAĞRILARIYLA KARŞI KARŞIYA KALMIŞTI

Başbakan Nikol Paşinyan, Dağlık Karabağ bölgesinde Ermeni ve Azeri güçleri arasında altı hafta süren çatışmayı durduran Rus aracılı ateşkesi kabul ettiği geçtiğimiz Kasım ayından bu yana istifa çağrılarıyla karşı karşıya kalmıştı.

ORDU PAŞİNYAN'A MUHTIRA VERMİŞTİ

Genelkurmay Başkanı Gasparyan ve üst düzey komutanlar, 25 Şubat'ta Başbakan Paşinyan'ı istifaya çağıran bir bildiriye imza atarak, Paşinyan'a muhtıra vermişti.

Paşinyan, hemen Genelkurmay Başkanı Gasparyan'ı görevden aldığını duyurmuştu.

Muhalefet yanlısı tutum sergileyen Cumhurbaşkanı Sarkisyan, Gasparyan'ın görevden alınmasına ilişkin kararnameyi imzalamamıştı.

Paşinyan, ordu komutanlarının kendisine yönelik istifa çağrılarını "darbe girişimi" olarak nitelemişti.

Ermenistan Cumhurbaşkanı ve Başbakanı bir araya geldi

 

Ermenistan'da protestocular hükümet binasını bastı

 

YORUMLAR (1)
:) :( ;) :D :O (6) (A) :'( :| :o) 8-) :-* (M)
  • Muhsin Eryılmaz18 Mart 2021 19:50

    Faiz lobisi iş başında, kasayı soyup soğana çevirirseniz. Japonya'daki işsiz ev kadınları 15 milyon yen japon bankasından para çeker bir yıl Türkiye ye tahvil e veya bankada faize yatırır.bir yıl sonra 1.200.000 TL olarak parayı alıp ülkesine döner burada hiç bir risk, yatırım yapmadan 200.000.tl ile mutfağının 5yillik masrafını karşılar veya altına sıfır bir araba alır, parasını sen ödersin. çıkar ahkâm keser ,eyyy..... Faiz lobisi der, ekonomiden çok iyi anladığından bahseder. Ama gerçekte bakarsın ki japon ev kadınları ekonomi den daha iyi anlıyor. Çünkü masraflarını , lüks yaşamının bedelini faizi yüksek ülkelere ödetir.... Not, Japon ev kadınlarının bu şekilde ülkelerinde eksi faizle borçlanıp faizi yüksek ülkelere yatırıp para kazandığını uluslararası bir dergide okumuştum....