BASIN TOPLANTISI - ETKİNLİK - KONFERANS
Basın Daveti Türkiye Kurumsal Yatırımcı Yöneticileri Derneği 06 Şubat 2020, 09:30

Türkiye Kurumsal Yatırımcı Yöneticileri Derneği (TKYD), 2019 yılında Emeklilik ve Yatırım Fonları performanslarını ve fonlara artan ilgiyi açıklıyor. 06 Şubat 2020...

Tüm Etkinlikleri Göster
BANKA HİSSELERİ
Hisse Fiyat Değişim(%) Piyasa Değeri

E-posta listemize kayıt olun, en son haberler adresinize gelsin.

Ana SayfaGündemPasaport harcında şok----

Pasaport harcında şok

Pasaport harcında şok
16 Eylül 2013 - 15:07 www.finansgundem.com

Pasaport harcıyla ilgili önemli bir açıklama geldi...

Pasaport harçları gündemdeki yerini korurken bu konuda Yurtdışı Türkler ve Akraba Topluluklar Başkanlığı Başkanı Kemal Yurtnaç’tan bir açıklama gelmişti. 
Kemal Yurtnaç, Almanya'nın Köln kentinde düzenlenen toplantıda Avrupalı Türklere mesaj verdi. Yurtnaç bu toplantıda pasaport harçlarının yüksekliği konusunda şikayetleri bildiklerini ve harçların makul bir seviyeye indirileceğini söylemişti.
Açıklamanın ardından özellikle sosyal medyada pasaport harçlarının düşürüleceğiyle ilgili yorumlar yapıldı. Bazı yorumlarda söz konusu pasaport harcı indiriminin sadece Avrupalı Türklere değil tüm vatandaşlar için geçerli olması gerektiği yer aldı.
MALİYE: BU YÖNDE ÇALIŞMAMIZ YOK
Bu konuyla ilgili taleplere yönelik ise Maliye Bakanlığı'ndan açıklama geldi. Bu talebe karşın Maliye Bakanlığı bu öneriye sıcak bakmazken harçlarının düşürülmesine yönelik bir çalışmanın olmadığı açıklandı.
ETİKETLER :
YORUMLAR (0)
:) :( ;) :D :O (6) (A) :'( :| :o) 8-) :-* (M)