BASIN TOPLANTISI - ETKİNLİK - KONFERANS
Basın Daveti Türkiye Kurumsal Yatırımcı Yöneticileri Derneği 06 Şubat 2020, 09:30

Türkiye Kurumsal Yatırımcı Yöneticileri Derneği (TKYD), 2019 yılında Emeklilik ve Yatırım Fonları performanslarını ve fonlara artan ilgiyi açıklıyor. 06 Şubat 2020...

Tüm Etkinlikleri Göster
BANKA HİSSELERİ
Hisse Fiyat Değişim(%) Piyasa Değeri

E-posta listemize kayıt olun, en son haberler adresinize gelsin.

Ana SayfaGündemParti liderlerine gelen elektrik faturaları----

Parti liderlerine gelen elektrik faturaları

Parti liderlerine gelen elektrik faturaları
15 Şubat 2022 - 09:57 www.finansgundem.com

Elektriğe gelen zamlardan siyasi parti liderleri de nasibini aldı. İşte parti liderlerine gelen elektrik faturaları...


Demokrat Parti Genel Başkanı Gültekin Uysal'a geçen aya göre 2 misli fatura geldi.

Fatih Erbakan’a 892 lira

Yeniden Refah Partisi Genel Başkanı Fatih Erbakan geçtiğimiz ay 698 lira elektrik faturası ödedi. Sömestr sebebiyle 15 gün evde olmamasına rağmen Erbakan'a Şubat faturası 892 lira geldi. Birinci faturada 35 gün baz alınırken, ikinci yüksek fatura, 28 günlük tüketim üzerinden hesaplandı

Hüseyin Baş’a 5 bin liralık fatura

Sözcü'nün aktardığına göre Bağımsız Türkiye Partisi Genel Başkanı Hüseyin Baş, geçen ay bin 522 lira elektrik faturası ödedi. Şubatta 4 bin 979 lira faturayı görünce tepki gösteren Baş, “Eve bir elektrik faturası gelmiş inanamadım. Herhalde Nikola Tesla gizli gizli benim eve gelip elektrik üzerine çalışmalar yapıyor. Başka bir açıklaması olamaz” serzenişinde bulundu.

Mustafa Destici’ye 725 lira

Büyük Birlik Partisi Genel Başkanı Mustafa Destici de elektrik faturasının bir önceki aya oranla iki kat fazla geldiğini söyledi. Destici, “Bana gelen elektrik faturası geçen ay 350 TL, bu ay ise 725 TL civarıydı” dedi.

Temel Karamollaoğlu'na 10 gün için 300 lira

Saadet Partisi (SP) lideri Temel Karamollaoğlu'nun elektrik faturası, Başkanlık Divanı'nda espri konusu oldu. Parti yöneticileri yüksek gelen faturalardan dert yanarken SP liderine 300 lira civarında bir elektrik faturası geldiği ortaya çıktı. Karamollaoğlu'na “Size az gelmiş…” yorumları yapıldı. Fakat Karamollaoğlu, o dönemde korona virüs tedavisi görmesi nedeniyle 20 güne yakın evde yoktu. Ailesi de bu dönemde evi kullanmadı. Böylece Karamollaoğlu da 10 gün için 300 lira fatura ödedi.

Kılıçdaroğlu, “Ödemeyeceğim” demişti

CHP Genel Başkanı Kemal Kılıçdaroğlu, “31 Aralık gecesi bizzat imzaladığın elektrik zammını da geri al, faturalar 31 Aralık öncesine dönsün. Bu zammı sen yaptın, geri almasını da bileceksin. Elektrik zamları geri alınıncaya kadar, faturamı ödemeyeceğim” diye konuşmuştu.

Kılıçdaroğlu'ndan elektrik zammına bir tepki daha

 

EPDK'dan elektrik ücretlerine ilişkin açıklama

 

Bakan Dönmez: Temel sorun elektrik üretim maliyetleri

 

YORUMLAR (1)
:) :( ;) :D :O (6) (A) :'( :| :o) 8-) :-* (M)
  • Sai17 Şubat 2022 14:38

    Şu an birkaç aylık misafir olduğumuz için evde ne kadar geldiğini bilmiyorum ama enişteye 1600 geldi :D neyse evde oldmadığımız için 2000 3000 bin kar ediyorum, bir iki ay daha kalırsak kredi kartı borcunu sıfırlarız gibi. aksi halde o kredi kartının sıfırlanması hayal.