BASIN TOPLANTISI - ETKİNLİK - KONFERANS
Basın Daveti Türkiye Kurumsal Yatırımcı Yöneticileri Derneği 06 Şubat 2020, 09:30

Türkiye Kurumsal Yatırımcı Yöneticileri Derneği (TKYD), 2019 yılında Emeklilik ve Yatırım Fonları performanslarını ve fonlara artan ilgiyi açıklıyor. 06 Şubat 2020...

Tüm Etkinlikleri Göster
BANKA HİSSELERİ
Hisse Fiyat Değişim(%) Piyasa Değeri

E-posta listemize kayıt olun, en son haberler adresinize gelsin.

Ana SayfaGündemParlemento yakınında baskın: 8 ölü----

Parlemento yakınında baskın: 8 ölü

Parlemento yakınında baskın: 8 ölü
18 Mart 2015 - 15:02 www.finansgundem.com

Tunus Parlementosu yakınındaki bir müzeye baskın düzenlendi. Gelen son dakika haberlerine göre 8 ölü var onlarca kişi de rehin alındı

Tunus parlamentosunun yanında bulunan Bardo Müzesi'ne giren militanların çok sayıda turisti rehin aldığı ve sekiz turistin hayatını kaybettiği bildirildi.

Tunus’ta parlamentonun yanındaki Bardo Müzesi’ne giren iki militanın turistleri rehin aldığı açıklandı. Saldırı esnasında müzede en az 200 kişinin bulunduğu belirtilirken, bu kişilerden 160'ının arka kapıdan kaçtığı ifade edildi. Saldırı sonucu 8 rehine hayatını kaybetti.

Saldırıyı Tunus İçişleri Bakanlığı doğruladı. Yetkililer bölgeden silah seslerinin geldiğini belirtirken, Reuters ’a konuşan bir görgü tanığı parlamentonun tahliye edildiğini söyledi. Polis ekiplerinin bölgeye sevk edildiği bildirildi.

AFP'ye konuşan meclis üyeleri silah seslerinin duyulduğunu doğrularken, seslerin tam olarak nereden geldiğini anlamadıklarını belirtti.
 
ETİKETLER :
YORUMLAR (0)
:) :( ;) :D :O (6) (A) :'( :| :o) 8-) :-* (M)