BASIN TOPLANTISI - ETKİNLİK - KONFERANS
Basın Daveti Türkiye Kurumsal Yatırımcı Yöneticileri Derneği 06 Şubat 2020, 09:30

Türkiye Kurumsal Yatırımcı Yöneticileri Derneği (TKYD), 2019 yılında Emeklilik ve Yatırım Fonları performanslarını ve fonlara artan ilgiyi açıklıyor. 06 Şubat 2020...

Tüm Etkinlikleri Göster
BANKA HİSSELERİ
Hisse Fiyat Değişim(%) Piyasa Değeri

E-posta listemize kayıt olun, en son haberler adresinize gelsin.

Ana SayfaSporParlayan yıldız Salih----

Parlayan yıldız Salih

Parlayan yıldız Salih
16 Nisan 2013 - 06:43 www.finansgundem.com

Salih Uçan, UEFA’nın ‘Avrupa Ligi’nin parlayan starları’ listesine girmeyi başardı

Süper Lig ve Avrupa Ligi’ndeki performansıyla Fenerbahçe’nin gelecekteki en önemli oyuncularından biri olarak gösterilen Salih Uçan, UEFA’nın da dikkatini çekmeyi başardı.
UEFA resmi internet sitesinde yayınladığı ‘Avrupa Ligi’nin parlayan starları’ haberinde Uçan’a yer verdi. Avrupa Ligi’nde yarı finale çıkan her takımdan bir ismin seçildiği listede genç yıldızın yarı sıra, Benfica’dan Matic, Chelseali Moses ve Baselli Salah da yer aldı.
Listedeki en genç isim olan Uçan’ın, “Saha içerisinde yaşın önemli olduğunu düşünmüyorum. 19 ya da 39 yaşında olmanın bir farkı yok” sözlerine de yer verildi. Salih Uçan, Avrupa Ligi’nde 5 maçta forma giyerken, Şükrü Saracoğlu Stadı’nda oynanan Plzen karşılaşmasında da bir kez ağları havalandırdı.
Öte yandan Fenerbahçe’de bu sezon başarılı bir performans ortaya koyan Bekir İrtegün’ü World Soccer Dergisi, Avrupa Ligi’nde mücadele eden en iyi 6 savunma oyuncusu arasına aldı. Dergide, Bekir’in Marsilya’ya röveşata ile attığı golden de övgüyle bahsedildi.
YORUMLAR (0)
:) :( ;) :D :O (6) (A) :'( :| :o) 8-) :-* (M)