BASIN TOPLANTISI - ETKİNLİK - KONFERANS
Basın Daveti Türkiye Kurumsal Yatırımcı Yöneticileri Derneği 06 Şubat 2020, 09:30

Türkiye Kurumsal Yatırımcı Yöneticileri Derneği (TKYD), 2019 yılında Emeklilik ve Yatırım Fonları performanslarını ve fonlara artan ilgiyi açıklıyor. 06 Şubat 2020...

Tüm Etkinlikleri Göster
BANKA HİSSELERİ
Hisse Fiyat Değişim(%) Piyasa Değeri

E-posta listemize kayıt olun, en son haberler adresinize gelsin.

Ana SayfaGündemParktan sonra suya da zam geldi----

Parktan sonra suya da zam geldi

Parktan sonra suya da zam geldi
03 Eylül 2019 - 11:48 www.finansgundem.com

İSPARK'taki yüzde 70 varan otopark zamlarının ardından bu sefer de belediyeye bağlı Hamidiye suya yüzde 20'den fazla zam geldi. Dokuz TL olan 19 litre damacana su 11 TL'ye, bir TL olan 0,5 litrelik küçük sular ise 1.5 TL'den satılmaya başlandı.

23 Haziran seçimleri sonrasında göreve gelen İstanbul Büyükşehir Belediye Başkanı Ekrem İmamoğlu meydanlarda Genel Başkanı Kılıçdaroğlu ile birlikte verdiği işten çıkarma olmayacak sözünü tutmayarak 5 bine yakın işçiyi kapının önüne koymasının ardından şimdi de İBB iştiraklarına ait üren ve hizmetlerde zam üstüne zam yapmaya başladı.

İSTANBULLULAR NEYE UĞRADIĞINI ŞAŞIRDI

İstanbul'un tüm bölgelerinde yer alan İSPARK otoparklarında yüzde 70'e varan zamlar ile İstanbullular neye uğradığını şaşırırken, çok sayıda kişi ise göreve gelmeden meydanlarda vatandaş odaklı belediyeciliği ağzından düşürmeyen Ekrem İmamoğlu'na tepki gösterdi.

İSPARK'taki zamların gündemde sıcaklığını korurken bu sefer de bir başka İstanbul Büyükşehir Belediyesi iştiraki olan Hamidiye su için de zam gündeme geldi.

SUYA DA ZAM GELDİ
İstanbul genelindeki bayilere yapılan bilgilendirmeye göre önümüzdeki haftadan itibaren geçerli olmak üzere Hamidiye damacana suyun fiyatının 9 TL'den 11 TL'ye çıkarılacağı öğrenilirken, çok sayıda bayinin ise 2 liralık zammı şimdiden fiyatlara yansıtmaya başladı. Yenisafak.com'un görüştüğü Hamidiye bayileri 19 litrelik damacanalardaki suyu 11 TL'ye sattıklarını açıkladı.
Küçük su 1.5 TL oldu
Damacana suda beklenen yüzde 20'den fazla zammın yanı sıra sosyal medyada bir kullanıcı ise metro ve metrobüs girişlerinde bulunan BELTUR'da 1 TL'ye satılan 500 ml hamidiye suyun yüzde 50 zam ile 1.5 TL'ye satıldığını yazdı.

Şubat ayında indirim yapmıştı
Hamidiye AŞ, geçtiğimiz Şubat ayında indirime giderek pet şişe ve bardak su gibi depozitosuz ürünlerine yüzde 10 indirim yapmıştı.

ETİKETLER :
YORUMLAR (6)
:) :( ;) :D :O (6) (A) :'( :| :o) 8-) :-* (M)
  • emrullah keles04 Eylül 2019 01:15

    herşey güzel olucakmış oy veren geriler oluyor oluyor:))

  • Yıldırım ist03 Eylül 2019 23:49

    sorun şu ki tüm siyasetçiler samimi değil maalesef kısaca iyi niyet olmadan hiç bir şey olmaz

  • ibo alamanya03 Eylül 2019 17:30

    imamoglu secimden once  karniyarik vadinde bulunup  sonra  kisir taktim eden cinsi anlayana 

  • Mehmet Kaya03 Eylül 2019 12:21

    İşten çıkarılanların işçi olmadığını siz de biliyorsunuz. Taraflı haber yapıyorsunuz. Ama neyse ki sizler gibi kuruluşlar sayesinde insanlar artık basını kale almıyor, kendi kendinize yazıp duruyorsunuz. Böyle haberleri okudukça oy kullanırken doğru kararı verdiğime daha da çok inanıyorum.

  • Sinan Şahin03 Eylül 2019 11:58

    Hükümet tarafından yapılan zamlara neden zam yağmuru ifadesini kullanmıyorsunuz?

  • Ahmet Ç.03 Eylül 2019 12:29

    Ha yani belediyenin yapmış olduğu zamdan şikayetçi değiliz hükümetin yaptığı zamlar bi derdimiz