BASIN TOPLANTISI - ETKİNLİK - KONFERANS
Basın Daveti Türkiye Kurumsal Yatırımcı Yöneticileri Derneği 06 Şubat 2020, 09:30

Türkiye Kurumsal Yatırımcı Yöneticileri Derneği (TKYD), 2019 yılında Emeklilik ve Yatırım Fonları performanslarını ve fonlara artan ilgiyi açıklıyor. 06 Şubat 2020...

Tüm Etkinlikleri Göster
BANKA HİSSELERİ
Hisse Fiyat Değişim(%) Piyasa Değeri

E-posta listemize kayıt olun, en son haberler adresinize gelsin.

Ana SayfaGündemParis'te saldırı emri böyle verilmiş----

Paris'te saldırı emri böyle verilmiş

Paris'te saldırı emri böyle verilmiş
18 Kasım 2015 - 21:58 www.finansgundem.com

Paris'te Bataclan konser salonuna düzenlenen saldırı emrinin cep telefonundan kısa mesajla verildiği bildirildi.

Paris Cumhuriyet Başsavcısı François Molins, terör saldırılarıyla ilgili Paris'in kuzeyindeki Saint-Denis banliyösünde gerçekleştirilen ve yaklaşık yedi saat süren operasyonla ilgili basın açıklaması yaptı. 

Operasyonda 8 kişinin gözaltına alındığını ve olayda en az iki kişinin hayatını kaybettiğini bildiren Savcı Molins, operasyonun yapıldığı binanın yıkılma tehlikesi olduğunu ve bu nedenle binadaki arama çalışmalarının güçlükle sürdürülğünü söyledi.

Binadaki teröristlerin eylem yapabileceklerinin tespit edildiğini ifade eden Molins, operasyon sırasında gözaltına alınanlar arasında Ebu Ömer olarak bilinen Abdelhamid Abaaoud ve Salah Abdeslam'ın bulunmadığını bildirdi.

Paris'te 13 Kasım'daki saldırıların birinin düzenlendiği Bataclan konser salonu yakınlarında bir çöp kutusunda bir cep telefonunun bulunduğu bilgisini paylaşan Molins, saldırının başlatılması için telefondan kısa mesaj atıldığını aktardı. Molins, kısa mesajda "Yola çıkıyoruz ve başlıyoruz" ifadesinin yer aldığını kaydetti.
ETİKETLER :
YORUMLAR (0)
:) :( ;) :D :O (6) (A) :'( :| :o) 8-) :-* (M)