BASIN TOPLANTISI - ETKİNLİK - KONFERANS
Basın Daveti Türkiye Kurumsal Yatırımcı Yöneticileri Derneği 06 Şubat 2020, 09:30

Türkiye Kurumsal Yatırımcı Yöneticileri Derneği (TKYD), 2019 yılında Emeklilik ve Yatırım Fonları performanslarını ve fonlara artan ilgiyi açıklıyor. 06 Şubat 2020...

Tüm Etkinlikleri Göster
BANKA HİSSELERİ
Hisse Fiyat Değişim(%) Piyasa Değeri

E-posta listemize kayıt olun, en son haberler adresinize gelsin.

Ana SayfaYaşam-MagazinParis saldırısı o örgütün işi mi?----

Paris saldırısı o örgütün işi mi?

Paris saldırısı o örgütün işi mi?
09 Ocak 2015 - 10:58 www.finansgundem.com

‘Charlie Hebdo’ karikatür dergisine saldıranların El Kaide ile bağlantılı oldukları ortaya çıktı

Fransa'nın başkenti Paris’te ‘Charlie Hebdo’ karikatür dergisine silahlı saldırı düzenleyen 12 kişiyi katleden Kouachi kardeşlerin El Kaide terör örgütü bağlantısı ortaya çıktı.

YEMEN'DE EĞİTİM GÖRDÜLER

Sabıkalı Şerif Kouachi'nin (32) El Kaide örgütüne destek vermekten Fransa’da hapis cezasına çarptırıldığı abisi Said Kouachi (34) Yemen’de El Kaide terör kampında eğitim gördüğü öğrenildi. Avrupa basınında çıkan haberlerde saldırıyı düzenleyen Kouachi kardeşlerin Amerikan istihbaratı tarafından El Kaide teröristi olduğu ve teröristlerin saldırıyı önceden planladıklarını saldırganların üzerinde el bombası ve silahlı olduğu duyuruldu.

Güvenlik güçleri tarafından her yerde aranan terörist kardeşler sırra kadem bastı. Fransa ülkede herhangi bir yeni terör saldırısına karşı güvenlik sayısını 100 bine yükseltti. Saldırgan teröristler her yerde aranıyor. Operasyonlar tüm hızıyla havadan ve karadan sürüyor. Fransa ve Avrupa’da katliamın acısı dinmedi. Eiffel kulesi ve kent meydanlarında Noel ağaçların ışıkları karardı. Her yerde anma törenleri devam ediyor. Fransa caddelerinde reklam panoları ‘Je suis Charlie’ (ben Charlie’yim) afişleriyle donatıldı.

PAZAR GÜNÜ BÜYÜK DAYANIŞMA GÖSTERİSİ

Bugün Avrupa’da camii ve mescitlerde Cuma namazında Paris saldırısı kınanıyor. Fransa ve Avrupa’nın büyük kentlerinde bugünden itibaren dayanışma gösterileri için sivil toplum örgütleri hareketlendi. Milyonlarca insan Paris saldırısını kınamak için meydanları dolduracak. Paris Pazar günü ülkenin en büyük dayanışma gösterisine hazırlanıyor. Pazar günü tüm meydanlarda halk yine ‘Je suis Charlie’ (ben Charlie’yim) mesajını verecek. Fransa karikatürcülerine ağlıyor.
YORUMLAR (0)
:) :( ;) :D :O (6) (A) :'( :| :o) 8-) :-* (M)