BASIN TOPLANTISI - ETKİNLİK - KONFERANS
Basın Daveti Türkiye Kurumsal Yatırımcı Yöneticileri Derneği 06 Şubat 2020, 09:30

Türkiye Kurumsal Yatırımcı Yöneticileri Derneği (TKYD), 2019 yılında Emeklilik ve Yatırım Fonları performanslarını ve fonlara artan ilgiyi açıklıyor. 06 Şubat 2020...

Tüm Etkinlikleri Göster
BANKA HİSSELERİ
Hisse Fiyat Değişim(%) Piyasa Değeri

E-posta listemize kayıt olun, en son haberler adresinize gelsin.

Ana SayfaYaşam-MagazinParis Hilton 2 milyon dolarlık yüzüğe 'Evet' dedi----

Paris Hilton 2 milyon dolarlık yüzüğe 'Evet' dedi

Paris Hilton 2 milyon dolarlık yüzüğe 'Evet' dedi
18 Şubat 2021 - 10:52 www.finansgundem.com

Sosyetik güzel Paris Hilton dün 40'ıncı yaşını kutladı. Yaklaşık bir yıldır ilişki yaşadığı sevgilisi Carter Reum, Hilton'a bu özel gününde evlenme teklifi etti.

Hilton otellerinin varisi ve DJ Paris Hilton dün özel bir adada ailesiyle birlikte 40'ıncı yaşını kutladı. Bu özel günde ise erkek arkadaşı Carter Reum'un evlilik teklifine "evet" dedi.

Plajda yapılan nişan esnasında çekilmiş fotoğrafları Instagram sayfasında paylaşan Paris Hilton, "Doğum günüm için tropikal cennete özel bir yolculuk planladı. Sahilden akşam yemeğine doğru yürürken, Carter bizi çiçeklerle süslenmiş bir kulübeye götürdü ve diz çöktü. Evet, sonsuza kadar evet dedim. Sonsuza dek birlikte olmayı tercih edeceğim başka kimse yok." açıklamasını yaptı.

2 Milyon dolar değerinde ki zümrüt kesim pırlanta yüzüğünü sosyal medya hesabından paylaşan Hilton, Ocak 2020'de Altın Küre partisinde birlikte görüntülendiği VEEV Spirits şirketinin kurucu ortağı Carter Reum ile romantik ilişkisini Nisan 2020'de duyurmuştu.

Dördüncü kez nişanlanan Paris Hilton'ın nişan haberi "This Is Paris" adlı podcast'inin yayınlanmasından birkaç gün öncesine geldi. Bu yüzden Hilton'ın bu nişan haberinin podcast'i için bir reklam olduğu ve programının ilk bölümünde çoğunlukla nişanından konuşacağı düşünülüyor.

Paris Hilton: 11 ay boyunca her gün istismar edildim

 

Paris Hilton'dan köpeklerine özel malikane

 

Paris Hilton Antalya'ya geldi

 

YORUMLAR (0)
:) :( ;) :D :O (6) (A) :'( :| :o) 8-) :-* (M)