BASIN TOPLANTISI - ETKİNLİK - KONFERANS
Basın Daveti Türkiye Kurumsal Yatırımcı Yöneticileri Derneği 06 Şubat 2020, 09:30

Türkiye Kurumsal Yatırımcı Yöneticileri Derneği (TKYD), 2019 yılında Emeklilik ve Yatırım Fonları performanslarını ve fonlara artan ilgiyi açıklıyor. 06 Şubat 2020...

Tüm Etkinlikleri Göster
BANKA HİSSELERİ
Hisse Fiyat Değişim(%) Piyasa Değeri

E-posta listemize kayıt olun, en son haberler adresinize gelsin.

Ana SayfaGündemPapa'dan virüsten kazanç sağlayanlara 'mafya' benzetmesi----

Papa'dan virüsten kazanç sağlayanlara 'mafya' benzetmesi

Papa'dan virüsten kazanç sağlayanlara 'mafya' benzetmesi
08 Nisan 2020 - 15:54 www.finansgundem.com

Papa Francis Kovid-19 salgını üzerinden haksız kazanç elde edenlerin 'mafya ve tefeci' olduğunu ifade ederek doğru yola dönmeleri için dua etti

Katolik dünyasının ruhani lideri Papa Francis, yaptığı son ayin konuşmasında Covid-19 salgınını bir kazanç kapısı olarak görenlere tepki gösterdi.

Papa Francis pandemiden en çok etkilenenlerin fakirlerin olduğuna dikkat çekerek, onların hakkını gasp edenleri, dini literatürde Hz. İsa’ya ihanet eden Yahuda İşkaryot'a benzetti.

Papa Francis bugün Santa Martha Konukevi'nde yaptığı ayin konuşmasında "Bu zor salgın döneminde muhtaçlar üzerinden ticaret yapanlara, onlardan faydalan mafya ve tefecilere doğru yola dönmeleri için dua edelim" dedi.

Papa Francis, İtalya'da koronavirüsten binlerce kişinin hayatını kaybetmesiyle sonuçlanan trajedi nedeniyle son haftalarda alışılmışın dışında Vatikan'daki geleneksel ayin ve ibadetleri yalnız başına yerine getiriyor.

YORUMLAR (0)
:) :( ;) :D :O (6) (A) :'( :| :o) 8-) :-* (M)