BASIN TOPLANTISI - ETKİNLİK - KONFERANS
Basın Daveti Türkiye Kurumsal Yatırımcı Yöneticileri Derneği 06 Şubat 2020, 09:30

Türkiye Kurumsal Yatırımcı Yöneticileri Derneği (TKYD), 2019 yılında Emeklilik ve Yatırım Fonları performanslarını ve fonlara artan ilgiyi açıklıyor. 06 Şubat 2020...

Tüm Etkinlikleri Göster
BANKA HİSSELERİ
Hisse Fiyat Değişim(%) Piyasa Değeri

E-posta listemize kayıt olun, en son haberler adresinize gelsin.

Ana SayfaYaşam-MagazinPandemiyi fırsata çevirdi----

Pandemiyi fırsata çevirdi

Pandemiyi fırsata çevirdi
02 Eylül 2021 - 16:04 www.finansgundem.com

Pandemi süreci sinema ve televizyon dünyasını derinden sarsarken, İngiliz oyuncu, senarist ve yapımcı Phoebe Waller-Bridge bu dönemi fırsata çevirdi. Waller-Bridge son 20 ayda 251 milyon TL kazanç sağladı.

Korona virüsü salgını yaklaşık 2 yıllık süreçte dünyayı içinden çıkılmaz bir krize sürüklerken, spor, sinema, eğlence ve kültür sanat dünyası bu süreçten büyük yara aldı.

Dizi ve film sektörüne emek veren pek çok kişi bu dönemi oldukça zor geçiriyor. Ancak bazı isimlerin pandemi döneminde şansı yaver gidiyor. İngiliz oyuncu, senarist ve yapımcı Phoebe Waller-Bridge onlardan biri.

The Times gazetesi 36 yaşındaki Waller-Bridge’in sahibi olduğu PMWB şirketinin son 20 aylık süreçte 22 milyon sterlin (251 milyon TL) kazanç sağladığını yazdı. Şirket, bu rakamın yaklaşık yarısını son 7 ay içerisinde elde etti.

Fleabag dizisiyle Emmy Ödülü kazanan ve başarısını ABD’ye de taşıyan Waller-Bridge, bu sayede Amazon’la yeni bir anlaşmaya da imza attı. Ünlü ismin Amazon’la yeni televizyon şovları yaratmak üzere 8 haneli bir rakama anlaştığı belirtiliyor.

Sinema biletlerinde 'sıfır vergi' uygulaması uzatıldı

 

Dünyanın en büyük sinema zinciri, Bitcoin ile ödeme kabul edecek

 

YORUMLAR (0)
:) :( ;) :D :O (6) (A) :'( :| :o) 8-) :-* (M)