BASIN TOPLANTISI - ETKİNLİK - KONFERANS
Basın Daveti Türkiye Kurumsal Yatırımcı Yöneticileri Derneği 06 Şubat 2020, 09:30

Türkiye Kurumsal Yatırımcı Yöneticileri Derneği (TKYD), 2019 yılında Emeklilik ve Yatırım Fonları performanslarını ve fonlara artan ilgiyi açıklıyor. 06 Şubat 2020...

Tüm Etkinlikleri Göster
BANKA HİSSELERİ
Hisse Fiyat Değişim(%) Piyasa Değeri

E-posta listemize kayıt olun, en son haberler adresinize gelsin.

Ana SayfaGündemPandemiye rağmen Salda'ya 1 milyon ziyaretçi----

Pandemiye rağmen Salda'ya 1 milyon ziyaretçi

Pandemiye rağmen Salda'ya 1 milyon ziyaretçi
13 Ocak 2021 - 11:37 www.finansgundem.com

Burdur'un Yeşilova ilçesinde bulunan Türkiye'nin Maldivleri olarak anılan Salda Gölü'nün 2020 yılında 1 milyona yakın kişinin ziyaret ettiği açıklandı.

Burdur'un Yeşilova ilçesinde bulunan Türkiye'nin Maldivleri olarak anılan Salda Gölü, korona virüs tedbirleri kapsamında geçen kış mart ayında ziyarete kapatıldı. 1 Haziran 2020'de ise normalleşme adımlarının atılmasıyla yeniden ziyarete açıldı. Türkiye'nin her bölgesinden akın akın ziyaretçinin geldiği Salda Gölü'ne 2018 yılında yaklaşık 500 bin, 2019 yılında ise yaklaşık 1 milyon 400 bin kişinin ziyaret ettiği Salda Gölü, pandemi sürecinde 2 ay ziyarete kapalı olmasına rağmen 2020 yılında da 1 milyona yakın ziyaretçiyi ağırladı.

ÇUKURLAR OLUŞMUŞTU

ABD Havacılık ve Uzay Dairesi'nin (NASA), Mars'taki Jezero Krateri ile benzer bir mineral oluşumu ve jeolojik yapıya sahip olduğunu açıkladığı, bembeyaz kumsalı ve turkuaz renkli suyuyla ilgi odağı olan Salda Gölü'nde sahildeki çamurun cilde iyi geldiğinin söylenmesi üzerine 'Beyaz Adalar' bölümündeki sahilde derin çukurlar oluşmuştu. Çevre ve Şehircilik Bakanlığı kararıyla gölün bu bölümüne ziyaretçi girişi 15 Ekim 2020 tarihinden itibaren ahşap bariyerler çekilerek yasaklanmıştı.

Kovid-19 geçirmiş kişi aşı yaptırabilir mi?

 

Uzmanlar Bitcoin'i öngörmekte zorlanıyor

 

Yabancılar Türkiye'den şirket alıyor

 

Teşvik beklentisiyle tahviller düşüyor, altın yükseliyor

 

ETİKETLER :
YORUMLAR (0)
:) :( ;) :D :O (6) (A) :'( :| :o) 8-) :-* (M)