BASIN TOPLANTISI - ETKİNLİK - KONFERANS
Basın Daveti Türkiye Kurumsal Yatırımcı Yöneticileri Derneği 06 Şubat 2020, 09:30

Türkiye Kurumsal Yatırımcı Yöneticileri Derneği (TKYD), 2019 yılında Emeklilik ve Yatırım Fonları performanslarını ve fonlara artan ilgiyi açıklıyor. 06 Şubat 2020...

Tüm Etkinlikleri Göster
BANKA HİSSELERİ
Hisse Fiyat Değişim(%) Piyasa Değeri

E-posta listemize kayıt olun, en son haberler adresinize gelsin.

Ana SayfaGündemPandemi hastanesi önünde korkutan trafik! ----

Pandemi hastanesi önünde korkutan trafik!

Pandemi hastanesi önünde korkutan trafik!
06 Aralık 2020 - 14:55 www.finansgundem.com

Trabzon'da korona virüs vakalarında yüksek artış yaşanıyor. Pandemi hastanesi olan Kanuni Eğitim ve Araştırma Hastanesi'nin acil servisinde ambulansların oluşturduğu trafik yoğunluğu korkuttu.

Sağlık Bakanı Fahrettin Koca’nın korona virüs vaka sayısında ciddi artış olan iller arasında açıkladığı Trabzon’da tedbirler artırıldı. Kentte vaka sayılarında yüzde 50 artış yaşanırken, bazı yerleşim alanları karantinaya alınmaya başlandı. Yoğun bakım yatak doluluk oranının yüzde 75 olduğunu belirtilen kentteki sağlık ekipleri, ambulanslarla korona virüs hastalarını hastaneye yetiştirmek için yoğun çaba harcıyor.

ACİL SERVİSTE ALARM

Kentte poliklinik hizmetlerinin kaldırılıp, Kovid-19 hastalarına bakılan Kanuni Eğitim ve Araştırma Hastanesi’nin acil servisinde de önceki gün akşam saatlerinde ambulansların vaka hastalarını bırakmak için oluşturduğu yoğunluk korkuttu.

Acil serviste kimi saatlerde yoğunluk oluşurken, ambulansların sıraya girdiği yoğunluk anlarına tanık olan bir vatandaş, bu anları cep telefonu kamerasıyla görüntüledi. Görüntülerin paylaşıldığı sosyal medyada pek çok takipçi, toplumun salgın tedbirlerine uyulması çağrılarında bulundu.

Bakan Koca'dan 5 ile risk uyarısı

 

YORUMLAR (0)
:) :( ;) :D :O (6) (A) :'( :| :o) 8-) :-* (M)