BASIN TOPLANTISI - ETKİNLİK - KONFERANS
Basın Daveti Türkiye Kurumsal Yatırımcı Yöneticileri Derneği 06 Şubat 2020, 09:30

Türkiye Kurumsal Yatırımcı Yöneticileri Derneği (TKYD), 2019 yılında Emeklilik ve Yatırım Fonları performanslarını ve fonlara artan ilgiyi açıklıyor. 06 Şubat 2020...

Tüm Etkinlikleri Göster
BANKA HİSSELERİ
Hisse Fiyat Değişim(%) Piyasa Değeri

E-posta listemize kayıt olun, en son haberler adresinize gelsin.

Ana SayfaGündemPamukkale'den iflas açıklaması----

Pamukkale'den iflas açıklaması

Pamukkale'den iflas açıklaması
25 Ocak 2019 - 12:47 www.finansgundem.com

İflas etiği iddia edilen Pamukkale'den açıklama geldi...

Pamukkale Turizm'in ekim ayında üç ay geçici mühlet aldığı konkordato davası görüldü. AA'nın verdiği bilgiye göre İzmir 1. Asliye Ticaret Mahkemesi, konkordato talebinin reddine karar vererek geçici mühlet kararını uzatmadı.

Konkordatonun başarıya ulaşamayacağının ve firmanın ticari faaliyetlerini sürdürmesine imkan olmadığının anlaşılması üzerine Pamukkale Turizm'in iflasına karar verildiği iddia edildi. Konuyla ilgili Pamukkale firması ise farklı bir açıklama yayınladı. 

Pamukkale Turizm tarafından yapılan açıklama:

Ülkemizin ulusal bir değeri, Pamukkale Turizm olarak sizleri sevdiklerinize ulaştırmaya devam etmek üzere çabamızı sürdürmekteyiz. Bir süredir yaşadığımız olumsuzlukları aşabilmek amacıyla gerçekleştirdiğimiz başvurular ve hukuki süreçler devam etmektedir. Seferlerimizde hiçbir değişiklik olmayıp, bu döneme özel faaliyet iznimiz alınmıştır. Tüm çalışmalarımız normal seyrinde devam etmektedir. Bugüne kadar olduğu gibi bu süreçte de standartlarımızdan taviz vermeyeceğiz. Sevgi ve güven ile yıllardır bizi tercih eden tüm yolcularımızın bizleri yalnız bırakmayacaklarına inancımız tamdır. Destekleriniz için yürekten teşekkürler.

ETİKETLER :
YORUMLAR (2)
:) :( ;) :D :O (6) (A) :'( :| :o) 8-) :-* (M)
  • erol g.25 Ocak 2019 23:59

    Otobüs bilet fiyatının altında uçak bileti satılırsa OTOBÜS FİRMASININ ADI PAMUKKALE DEĞİL ÇELİK KALE OLSA DA İFLAS KAÇINILMAZDIR TÜRK HAVA YOLLARI ÇOK UCUZA BİLE SATMAKLA İFLASA SÜRÜKLÜYOR DA KENDİSİNİN EKONOMİK DURUMU ÇOK MU İYİ ? ???

  • Okie Dokie25 Ocak 2019 13:46

    Pamukkale arkandayız